Kisfiú lesz, vagy kislány?

Kisfiú lesz, vagy kislány?

Kisfiú lesz, vagy kislány? A várandósság során minden nő felteszi magának ezt a kérdést. Az esetek többségében a második ultrahangos vizsgálat után a válasz is kiderül. Emellett különböző “ősi módszereket” is alkalmazhatunk, amelyek bár nem hoznak 100%-os eredményt kisbabánk nemét illetően, garantált szórakozást igen!


1. Az inga módszer
Fogjon egy ingát és tartsa a kézfeje fölé. Az öregek azt mondják, hogy ha az inga elfordul, lánya lesz. Ha előre-hátra irányban kileng, fiúra számíthat.

2. Reggeli hányinger
A reggeli hányinger lányra utal. Úgy mondják, hogy akinek nincs reggeli hányingere, fiút vár.

3. Kívánósság
Kívánja a sós és keserű ételeket, valamint a húst és a sajtot? Ha igen, fia lesz! Ha csak a csokoládé jár a fejében, és nem tud meglenni narancslé nélkül, kislányra számíthat!

4. A hüvelykujj teszt
Ennél a módszernél kezeit helyezze a csípőjére. Ha hüvelykujjai a pocakja felé mutatnak, kisfiút vár! Ha hüvelykujjai hátrafelé mutatnak, kislány lesz!

5. A számolós módszer
Vegye a fogantatásakor érvényes életévét és a fogantatás hónapjának számát. A válasz számjegyeit addig adja össze, míg egy tíz alatti számot nem kap. Ha ez a szám páros, kislányt vár, ha páratlan, akkor fiút.

6. Az egyiptomi módszer
Ehhez az ősi módszerhez búza- és árpaszemekre lesz szüksége. Vegyen három tálkát, és mindegyikbe tegyen egy kis vattát. Az első tálba mindkét magból szórjon, a másodikba csak búzát, és a harmadikba csak árpát.

Takarja le a tálkákat valamilyen átlátszó anyaggal, pl. gézzel, amely a fényt és a levegőt is átengedi. Ezután jöhet az öntözés! Először hintsen egy kis vizet a magkeveréket tartalmazó tálba.

A másik két tálkát nem vízzel fogja megöntözni… hanem vizelettel, méghozzá a reggeli első pisilés eredményével! Két-három nap múlva ellenőrizze az első tálkát, hogy csíráznak-e már a magok.

A pisivel megöntözött két másik edény alapján dől el a baba neme. Ha először a búza csírázik ki, kisfia lesz, de ha az árpa, akkor kislányt vár!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

7. A kulcs teszt
Helyezzen a földre egy nagyobb kulcsot, majd vegye fel. Ha ösztönösen a kerek végénél emeli fel, fia lesz. Ha a másik végénél fogja meg, kislányt vár.

8. Társa testsúlya
Ha a várandósság alatt kedvese ugyanannyi kilót szed fel magára, mint Ön, fia lesz! Ha nem változik a testsúlya, akkor kislány.

9. Kérdezzen meg egy kisgyereket
Sokan hisznek a gyerekek ösztönös megérzéseiben. Ennél a módszernél egyszerűen kérdezzen meg egy 3 év alatti kisfiút vagy kislányt, hogy a pocakjában fiú vagy lány baba lakik. A kis jós megadja a választ!

10. A szőrzet növekedése
Sokat borotválkozik, és úgy érzi, hogy lassan olyan szőrös, mint egy jeti? Ha igen, kisfiút vár.

Ezek után már csak az ultrahang eredményét kell megvárnia. Azok pedig, akik szeretik a meglepetéseket, várják meg a nagy napot, és akkor megtudják, hogy az “ősi módszerek” igazat jósoltak-e!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által