Korcsolyázás gyerekekkel

Korcsolyázás gyerekekkel

A közös korcsolyázás az egyik legszórakoztatóbb téli sport.


A vidéki nagyvárosokban szinte mindenhol lehet űzni, a fővárosban azonban vannak olyan helyek, amelyeket nem mindenki ismer.

Bár ma már sok jégpálya található a fővárosban, a versenyszerűen sportolók miatt nem lehet bármikor korcsolyázni. Összeállítottuk a legnépszerűbb közönségkori-helyszíneket – persze a teljesség igénye nélkül.

1. Jégpalota

Elvileg minden nap lehet korcsolyázni, de honlapjukon mindig megtalálhatók a pontos közönségkorcsolyázási időpontok. Ha nem csak magunkban szeretnénk korizni, arra is van lehetőség, hogy beírassuk a gyerekünket oktatásra – de csak szombaton és vasárnap. Ha nagyobb gyerekkel szeretnénk szórakozni, szombat esténként jégdiszkóba is mehetünk. Ára: hétköznap 750 Ft, hétvégén 1300 Ft. Családi jegy vásárlása esetén egy szülő is elég a gyerekekhez.

2. Budai jégpálya

A jégpálya a Széna téren található, a buszpályaudvar és a régi városfal között. A közönség számára kialakított korcsolyázási időpontokat a saját honlapjukon is megtalálhatjuk. Ára: 1400 Ft, gyerekeknek 990 Ft. Nagycsaládos belépőjegyet (3000 Ft) is lehet venni. Ha nem, vagy már jól tudunk korcsolyázni, akkor részt vehetünk a kezdő és haladó korcsolya-, jégkorong- és jégtánc-tanfolyamokon is.

3. Városligeti Műjégpálya

Ezen a csodálatos nyitott pályán minden nap délelőtt és délután is lehet korcsolyázni. A belépők ára attól függ, hogy melyik nap megyünk, viszont jó hír, hogy tavaly óta nem emelkedett, és a 6 év alattiak idén is ingyen látogathatják a pályát. Bérletet is érdemes venni, mert jobban megéri, mint tavaly, hiszen most sokkal nagyobb kedvezményt nyújtanak. Természetesen itt is lehet oktatásra jelentkezni, mégpedig korhatár nélkül! Minden további információt megtalálunk a weboldalukon.

4. Jégterasz

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az Arena Pláza előtt található korcsolyapályán reggel 9-től este 9-ig szinte egész nap korcsolyázhatunk, hétvégén pedig még tovább, hiszen jégdiszkó is van. A belépőjegyek hétköznap olcsóbbak, és családi jegyet is lehet venni (2 felnőtt és 2 gyerek részére). A korcsolyabérlés díja elég magas, mert óránként kell érte fizetni (650 Ft/óra).

5. Pesterzsébeti jégcsarnok

Pesterzsébeten is található fedett jégpálya, ahol szintén lehet korcsolyázni. Természetesen oktatás is van, sőt jégdiszkót is rendeznek minden szombaton. A közönségkorcsolyázás pontos időpontjait mindig érdemes megnézni a weboldalukon a jégbeosztás menüpont alatt. A felnőtt belépő 1300, a gyerek pedig 1000 Ft. Sajnos családi jegy és bérlet nincs náluk.

6. Nyitásra várnak

Az Eiffel téri jégpálya (1062 Budapest, Teréz körút 55–57.) és a Marczibányi Sportcentrumban (1022 Budapest, Marczibányi tér 16.) található jégpálya nagy valószínűséggel később nyit, így az árakról és a közönségkorcsolyázás időpontjairól az ő weboldalaikon lehet majd tájékozódni.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által