Kreatív karácsonyi ajándék: ajándékkísérő kártya

Kreatív karácsonyi ajándék: ajándékkísérő kártya

Tegye személyessé a karácsonyi ajándékait ezekkel az egyszerű és mégis imádnivaló ajándékkísérő kártyákkal! Néhány régi gomb, szép kartonlap, dekorfólia, szalma és már készen is vannak a gyönyörű és könnyen kivitelezhető kártyák. A barátai és a család minden tagja el lesz ragadtatva a személy szerint nekik készített ajándékkártyáktól.Amire szüksége lesz:

 • Vágóalátét
 • Hobbi kés
 • Vonalzó
 • Díszcsomagoló papír vagy dekorkarton
 • Papírlyukasztó
 • Dekorolló
 • Szalag
 • 3 fehér gomb (nagy, közepes és kicsi)
 • Dekorzsinór
 • Ragasztópisztoly
 • 3 darab dekorzsinór
 • 3 színes gomb
 • Finom dekorfólia “szalma”
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Elkészítés:
1. A díszcsomagoló papírból vagy a dekorkartonból vágjon tetszőleges méretű négyszögletes darabokat.

2. Papírlyukasztóval lyukassza ki a leendő ajándékkísérő kártyák tetejét.3. Az első típusú kártya készítése: a kártya alját dekorollóval vágja le, hogy vidám mintájú szélt kapjon. Kössön a szalagból masnit és a végeit ferdén vágja le.

4. A nagy és közepes méretű gombot ragassza a kártyára – ez lesz a hóember teste.
A masnit majd a hóember fejét képező kis gombot ragassza fel a papírra.
Végezetül a kártya tetejébe fúrt lyukba fűzzön dekorzsinórt.5. A második típusú kártya készítése: a dekorolló segítségével vágja le a kártya két felső sarkát. A kártya felső harmadára nyomjon egy kevés ragasztót, majd helyezze rá a 3 dekorzsinór darabot.
Vegyen egy kevés dekorfólia “szalmát” és nyomogassa bele a ragasztóba.

6. Mind a három dekorzsinór végére ragasszon egy-egy szép gombot. Végül fűzzön dekorzsinórt a kártya tetejébe fúrt lyukba.Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által