Különleges programok Bálint-napra

Különleges programok Bálint-napra

A Bálint-nap a szerelmesek ünnepe. Míg egyesek utálják, mások csak nem foglalkoznak vele, vannak olyanok is, akik egyenesen imádják. Ha az utóbbiak táborába tartozunk, válasszunk valamilyen különleges, romantikus programot!


Egy órára összezárva 

Sopronban, a Crazy Garage-ban február 14-én 13.30 és 20.30 között kedvezményes, 4999 Ft-os áron tehetjük próbára magunkat egy logikai kalandpályán kettesben, a párunkkal. A Crazy Garage egy élő logikai kalandjáték, ahol egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével.

Cím: Sopron, Győri út 42.

Foglalni itt lehet: www.sopron.crazygarage.hu. A foglalásnál a kuponkódhoz be kell írni a Valentin szót.

Romantikus vacsoravonat

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A Nyugati pályaudvarról indul és oda is érkezik vissza a MÁV Nosztalgia Gyertyafény Expressz. A hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia-étkezőkocsikból álló vacsoravonaton háromórás program keretében várják a szerelmeseket. Az exkluzív étkezőkocsikban szolgálják fel az első osztályú vacsorát és a prémium minőségű borokat. A szalonkocsiban pedig élő zongorajátékkal szórakoztatják az utasokat.

Jegyet vásárolni személyesen a Nyugati pályaudvaron, a 10-es vágány mellett található MÁV Nosztalgia Kft. értékesítési irodájában, vagy az interneten, a www.mavnosztalgia.hu oldalon lehet. Ugyanitt megismerhetjük az étel- és italválasztékot is.

A jegy ára: 17 990 Ft/fő. A program ára tartalmazza a nosztalgiautazást helyfoglalással, az üdvözlőitalt, a menü- és italválasztékot, valamint a zenés programot.

Kamramustra, kocsonyafőzés és zenés éjszakai fürdőzés

Igaz, nem 14-én, hanem 11-én, vagyis előtte szombaton, de igazi Bálint-napi programokkal várják a szerelmeseket Bogácson. A VI. Falusi Kamramustra és a VIII. Bogácsi Kocsonyafőző verseny igazi gasztronómiai kikapcsolódást jelent. A Közösségi Házban megrendezendő esemény után este fél 8-tól zenés éjszakai fürdőzésre várnak mindenkit a Bogácsi Termálfürdőbe. A fürdőzésre a belépőjegy ára: 1300 Ft.

További információk: www.bogacs.hu, www.bogacsitermalfurdo.hu.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által