Legyen minden nap Valentin nap!

Legyen minden nap Valentin nap!

Könnyű romantikusnak és figyelmesnek lenni Valentin napon, azonban mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy fontosabb életben tartani a szeretet szellemét egész évben, és kreatív ötletekkel közölni párunkkal és gyermekeinkkel, hogy gondolunk rájuk! Ez, - noha igényel némi tervezést, - azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy kapcsolatunk tartós és elmélyült legyen.


Ellen Reynolds, New York egyik legbefolyásosabb egyetemének támogatásokért felelős vezetője szerint családunkkal minőségi időt tölteni a mindennapokban ugyanolyan fontos, mint a Valentin-napi ajándékozás.

A közös étkezések örömei
Reynolds szerint az egyik legfontosabb dolog, amit családunkért tehetünk, ha mindent megteszünk azért, hogy közösen vacsorázzunk.
“Napjainkban, amikor sokunkat a normál munkaidőn fölül is munkára köteleznek, igazán fontos, hogy találjunk időt minden este a közös vacsorára”- javasolja.
“Tudom, nehezen egyeztethető össze az az időpont, ami mindenkinek megfelel, de ez az első számú szabály a családomban. Beszélgetünk a napunkról, megosztjuk egymással a gondolatainkat.”

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mindennapi szavak és apró gesztusok
Olykor könnyen magától értetődőnek vesszük szeretteink létezését, ezért mindig jó ötlet tudatni a párunkkal és a gyermekeinkkel, mennyit gondolunk rájuk a mindennapokban is.
“Minden nap tudatom velük.”- mondja Reynolds.
“Talán közhelyesen hangzik, de szerintem egy nap sem múlt még el úgy, hogy lefekvés előtt nem mondtam a férjemnek és fiamnak, szeretem őket. Azt mondja, egy jó éjszakát puszi, egy ölelés munkába indulás előtt, vagy egyszerűen egymás kezét fogni sétálás közben csodálatos módjai annak, hogy újra meg újra megerősítsük a másikat a szeretetünkben.

Érdemi cselekedetek
Soha ne becsüljük le egy gondosan csomagolt ebéd romantikus erejét. Reynolds igen megterhelő állása mellett is megoldja, hogy tudjon ebédet csomagolni férjének és fiának. Néhanapján egy kedves üzenetet is csomagol az ebédhez.
“A férjem barátai mindig meglepődnek azon, hogy én készítem és csomagolom a férjem ebédjét, de igazság szerint nekem öröm ezt megtenni a családomért – mondja.
“Ez azon apró gesztusok egyike, amit meg tudok tenni értük minden nap.” Reynolds azt is elmondta, egyik művész barátja kis rajzfilmfigurát rajzolt filctollal a fia uzsonnás dobozára.
“Semmi bonyolult, csak egy aranyos kis rajz, mégis egy kedves üzenetet tartalmaz.”

Az ötletes ajándékozás művészete
Az ünnepek alkalmával tudassuk házastársunkkal vagy gyerekeinkkel, hogy tudjuk, mi a fontos számukra.
“Egy zeneimádó kamasz fiú édesanyjaként emlékeznem kell rá, ha fiam a kedvenc együttesének koncertjére elkezdik a jegyeket árulni, még akkor is, ha millió dolgom van.”- meséli Reynolds. “Szerezze meg az újra kiadott Beatles lemezeket, ha a férje él-hal értük.”
A szabadnapunkon kényeztessük szeretteinket kedvenc elfoglaltságaikkal, egyszerűen vigyünk nekik reggelit az ágyba, vagy írjunk nekik egy kedves üzenetet egy stresszes munkanap után. Reynolds szerint az élet nagyon értékes, ezért minden egyes napot a szeretet jegyében kellene töltenünk. “Ezekkel a mindennapi gesztusokkal, egyszerű ajándékokkal és szavakkal tudathatjuk szeretteinkkel, mennyire fontosak is számunkra. Hiszen manapság ez az egyetlen dolog, amiről biztosan tudjuk, hogy a miénk”.

Valentin napi kreatív ötletek
Az alábbiakban számos ötletet és tanácsot olvashat arról, hogyan tehet egy valentin-napi hétvégét igazán romantikussá. Reméljük ihletet kap hozzá!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81