Lenor Szuper Koncentrált

A ruhák mosása során a Freshlock kapszulák megtelepszenek a szövetrostokban. A legapróbb érintésre a Freshlock kapszulák felszabadítják a bennük található parfümöt és kirobbanó frissességet árasztanak magukból.


Mit jelent az ún. “Freshlock technológia”?

A FRESHLOCK a PMC (vagyis a Parfüm Mikro-Kapszulák) egy következő generációja, amely ruháinak hosszantartó frissességet nyújt, akár 12 órán át. Lehetővé teszi, hogy a ruháin érzett reggeli frissesség egész napon át elkísérje Önt.

Mi az a PMC?

A ruhák mosása során a FreshlockTM kapszulák megtelepszenek a szövetrostokban. A legapróbb érintésre a FreshlockTM kapszulák felszabadítják a bennük található parfümöt és kirobbanó frissességet árasztanak magukból.

A ragyogó frissesség élménye:

A kapszulák megerősítése lehetővé tette, hogy az illatok nagyobb választékát használjuk fel a Lenor öblítőkben. A kapszulák különféle parfümösszetevőik révén kiszélesítették a ruháin megtapasztalható illatok palettáját.Lenor Sensory Delights - Emerald & Ivory Flower
Lenor Parfumelle - Emerald & Ivory Flower
(76)

A Lenor Emerald & Ivory Flower a nyugalom és a szenvedély világába repíti az érzékeket

Fedezze fel most!

Mindez a P&G szakértők öt éves kutatómunkájának és számtalan tesztelt ruhának az eredménye.

Azt hihetnénk, hogy a koncentrátumok előállítása csupán a termékben található folyadékmennyiség lecsökkentését jelenti, azonban ennél többről van szó. Az új, szuper koncentrált Lenor esetében egy új összetevő mutatkozik be, amely milliliterenként magasabb hatékonysággal bír, így az új termék kevesebb öblítő felhasználásával nyújtja ugyanazt a ragyogó teljesítményt.

Az előállítás folyamata nem egyszerű. A Lenor összetevői finom egyensúlyban vannak jelen a termékben, melynek megbontása egyetlen alkotóelem hozzáadásával vagy elvételével, destabilizálhatja, ezáltal használhatatlanná változtathatja a terméket. Kutatóinknak úgy sikerült koncentráltabbá varázsolni a Lenort, hogy közben megőrizték a szükséges egyensúlyt anélkül, hogy a termék legjellemzőbb tulajdonságain, - puhaságot és frissességet nyújt a ruháknak – rontottak volna. Ennek köszönhetően sikerült megtervezniük egy olyan szuperkoncentrátumot, amely minden eddigi Lenor textilöblítőnél koncentráltabb.

Változások a Lenor koncentráltabbá tételének köszönhetően

Az új Lenor mostantól szuper koncentrált formában is elérhető, amely minden egyes flakonnal több mosást tesz lehetővé. Ezzel a technológiával:

1. 25 ml-re csökkentettük a standard mosáshoz szükséges ajánlott adagolást

 

2. ugyanazt a ragyogó eredményt kisebb flakonokban juttathatjuk el Önhöz

 

3. Megóvjuk környezetünket. A szuper koncentrált Lenorral:

  • Évente több, mint 600 tonna műanyagot takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest – becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű műanyag flakon esetében történő megtakarítás alapján)
  • Évente több, mint 12 millió liter vizet takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest – becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű flakonban fölhasznált vízmennyiség alapján)
  • Évente több, mint 40% kamionos szállítást takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest – becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű flakon szállításához szükséges kamion kapacitás alapján)

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Sindia

Sindia

Jelentett

Kerunk szepen mintat

  • Jelentem
hollenstein

hollenstein

Jelentett

énis nagyon szivesen kiprobálnám ha van termék mita

  • Jelentem
varadine66

varadine66

Jelentett

Szeretném kiprobálni ha van Termékminta

  • Jelentem
Timcsike05

Timcsike05

Jelentett

Kipròbálnám :)

  • Jelentem
antónia

antónia

Jelentett

Szeretnék énis kapni termékmintákat de nem tudom hógy kell kosárba tenni

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által