Letölthető, kreatív színező gyerekeknek

Letölthető, kreatív színező gyerekeknek

Mivel foglaljuk le a gyerekeket, miután energiájuk nagy részét felhasználva már kirohangálták magukat? Továbbra is szeretné ha csinálnának valamit, olyat, ami leköti őket ugyanakkor mégis egy kreatív és nyugodt foglalatosság? Az EverydayMe erre is megoldást kínál egy színező formájában! Csak ki kell nyomtatni és már indulhat is a móka!


Kislányok és kisfiúk egyaránt megtalálják a számukra megfelelő dizájnt. A kiszínezett „mesterművekkel“ pedig bátran kidekorálhatják falaikat: a kicsik nagyon büszkék lesznek rá!

Gyerekszínező

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

viconia

viconia

Jelentett

Nem toltheto le semmi :(

  • Jelentem
livani

livani

Jelentett

Szeretném letölteni a színezőt, de üres az oldal. Hogyan lehet letölteni?

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által