Menjünk a szabadba! Ötletek szabadtérre húsvétkor!

Menjünk a szabadba! Ötletek húsvéti szabadtéri programokra!

A hosszú és hideg tél után igazi felüdülés, ha kiszabadulhatunk a négy fal közül és a szabadban tölthetünk néhány órát a friss, egyre kellemesebb időben. Éljünk a hagyományokban bővelkedő kis országunk bármely pontján, biztosak lehetünk benne, hogy fantasztikus programok közül választhatunk. Hagyjuk hát magunk mögött a várost és keressünk szabadtéri programot az ünnepek alatt!


Húsvét a Lázár Lovasparkban (Domonyvölgy)
Aki változatos programra vágyik, látogasson el a Lázár Lovaspark idei programjára, hiszen a lovasbemutatótól a tojáskeresésen át a táncbemutatóig szinte minden szerepel a repertoárban.
A gyermekeket az új játszótér felavatásán túl lovaskocsikázás, pónilovaglás, állatsimogató, arcfestő és kézműves foglalkozások is várják, míg a felnőttek az Isasszegi Táncegyüttes táncbemutatóját és a locsolótáncot is élvezhetik. 

Részletek: www.lazarlovaspark.hu

II. Nyúlfutam Siófokon
Második alkalommal kerül megrendezésre a Balatuning Egyesület szervezésében Siófok Fő terén a Nyúlfutam 2017.04.16-án - Húsvét Vasárnap. Sok szeretettel várják a sportolás - futás, kerékpározás, görkorizás stb iránt érdeklődőket egy tartalmas, jó hangulatú délelőttre. A táv bárki számára könnyen teljesíthető - kb. 3 KM

Rengeteg ajándék, meglepetés vár az ide látogatókra! 
Részletek: http://www.siofokportal.com/II.-Nyulfutam-Siofokon#prettyPhoto

Falusi húsvét Nyíregyházán
A már hagyományosan húsvét második napján kínált rendezvény idén is a húsvéti készülődés csúcspontja lesz. Húsvéthétfőn folklórprogrammal, hagyományos locsolkodással, kirakodóvásárral, és eltérő felekezetek húsvéti asztalait bemutató kiállításokkal készülnek a Múzeumfaluban.

Részletek: http://www.nyiregyhaza.info.hu/hu/info/rendezvenyek/2017.html

Szeri Húsvét - Ópusztaszer
Rügyfakasztó vasárnap és vízbevető hétfőn életre kel Ópusztaszeren a skanzenben. Korhű ruhákba öltözött menyecskék és legények elevenítik meg az ünnepi szokásokat. Ételszentelés, tojásfestés, régimódi locsolás, muzsikaszó, meglepetések és nyeremények várják mindazokat, akik a természethez közel szeretnék ünnepelni a feltámadást. 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Részletek: www.opusztaszer.hu

Húsvéti családi délután - XV. Váci Tavaszi Fesztivál
Gyermekekkel az egyik legjobb választás ez a fesztivál hiszen temérdek programmal várják a családokat. Az interaktív fizikai és fejlesztő eszközkiállításon túl zsonglőrködés, ördöglakat, sok-sok népi játék, kézműves foglalkozás és tojásfestés is várja a kicsiket és nagyokat.  

Ha ez mind nem lenne elég, megelevenedik előttünk a Százholdas Pagony a Fogi színháza előadásában, melynek címe: Húsvéti készülődés a Százholdas Pagonyban 
Részletek: http://mimk.vac.hu/vaci-tavaszi-fesztival/2689/husveti-csaladi-delutan.html

Hollókői Húsvéti Fesztivál
A három napos Hollókői Húsvéti Fesztivál a hagyományok és az életöröm ünnepe. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell! Gazdag folklórprogram, palóc gasztronómia, népszokások az elmaradhatatlan locsolkodással, koncertek, családi és gyermekprogramok nyújtanak feledhetetlen élményeket a vendégeknek. 2017. április 15. és 17. közt folyamatos program várja a bájos ékszerdoboz-faluba látogatókat, ahol az Ófalu parasztházai és köves utcája visszarepít minket az időbe.

Részletek: https://www.husvetifesztival.com/


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által