Mi történt a hétvégékkel?

Mi történt a hétvégékkel?

Ha a szombatokat és a vasárnapokat házimunkával tölti, ideje visszaszerezni a hétvégéit..


Nyaktörő sebességgel száguld az életünk, egyik feladatunktól a másikig rohanunk, zsonglőrködünk a munkával, családdal, otthoni helyzettel, és az elkerülhetetlen nehézségekkel. Hétfőtől-péntekig kész felfordulás az élet, ha tehát jön a hétvége, pihenni akarunk. És a kert, a bevásárlás, játék a gyerekekkel? Nagyit se láttuk egy hónapja. Ha csak házimunkából, taxizásból áll a hétvége, nem csoda, ha mogorván, rossz érzéssel térünk vissza hétfőn dolgozni.


Célozzuk meg az egyensúlyt!

Fontos, hogy minden szinten vigyázzon magára – fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és lelkiekben is. Vizsgálja meg a hetet, és nézze meg, foglalkozik-e ezekkel a dolgokkal bármikor is e hétnapos periódusokban.

Ha hétfőtől-péntekig kiszipolyozza magát, a hétvégén fel kell töltődnie. Készítsen egy listát kedvenc tevékenységeiről, és legalább az egyiket illessze bele a hétvégi programba.

Nem kell, hogy ez nagy dolog legyen; egyszerűen csak ritmusváltás. Bármit is csinál hétközben, szombat, vasárnap próbáljon meg valami egészen mást, még ha csak egy órás programról is van szó. Tényleg sokkal produktívabb lesz ezután, ha szán magára egy kis időt.


Egyszerűsítse az életét!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Paradox módon, ha kitöröl valami tennivalót a naptárából, gyakran gazdagabb lesz az élete. Ez azért van, mert a magával való törődésre szán időt, és alkalmat, amikor elgondolkodhat a kérdésen: Mit akarok az életemtől? Ahelyett, hogy csak rohan bele a jövőbe, többet vesz észre a jelenből, ami valójában az egyetlen, ami valóságos, és ami miatt érdemes aggódni.

Amikor stresszes állapotban vagyunk, sok a dolgunk, rohanunk, akkor felhasználjuk tartalékainkat, fogékonyabbak vagyunk a betegségekre. Nem látjuk a csodát az orrunk előtt, nem élvezzük az életet. Azért, hogy legyen időnk olyan dolgokra, amelyeket szeretnénk megvalósítani, le kell mondanunk néhány olyan tevékenységről, amelyek már nincsenek hasznunkra. Próbáljon meg néha „nem”-et mondani, amikor szívességet kérnek Öntől, és ne vállaljon olyan munkát, ami felemészti idejét és energiáját.

Hagyjon fel az olyan találkozásokkal, melyek már nem adnak semmit, ne érezze úgy, minden meghívásnak eleget kell tennie. Át kell értékelnie pénzügyi törekvéseit is, mert lehet, hogy túl keményen hajszolja az anyagiakat, közben pedig túl sokba kerül mindez, az egészségét, illetve fontos kapcsolatait illetően.


Hál’ Istennek, péntek!

Ezt már mindnyájan mondtuk, de álljunk meg, gondoljuk át, milyen szörnyű csupán nyolc napnak élni egy hónapban! Nem csak örökös sóvárgásban éli az életét, de még természetellenesen nagy hangsúlyt is fektet arra, hogy mindent be kell pótolni a hétvégén.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által