Milyen társasjátékot vegyünk karácsonyra a gyereknek

Milyen társasjátékot vegyünk karácsonyra a gyereknek?

Aki állt már játékboltban a társasjátékok előtt, az ismeri az érzést: a nagy kínálatból gyakorlatilag képtelenség egyedül választani.


A kisebbeknek talán még „bármi” felkelti az érdeklődését, azonban a nagyobbaknál több mindenre kell figyelnünk.

Társasjáték karácsonyra a gyereknek? Szuper ötlet! Na de melyiket vegyük meg az óriási kínálatból? Mivel a picik „mindenevők”, most inkább az idősebbeknek próbáltuk meg összeszedni a legjobbakat.

5 éves kortól

Szellemlépcső

Egy rom lépcsőjének a tetejére kell kockadobással feljutni. Ha azonban a speciális kockával szellemfigurát dobunk, szellem száll meg minket: a szellemeket pedig csak remek memóriával lehet megkülönböztetni egymástól – különösen, hogy később gyakran helyet is cserélnek. A szellemekben lévő mágnes ugyanis magához vonzza azt a figurát, amelyre rátesszük, és onnantól meg kell jegyezni, hogy melyik szellem milyen színű figurát rejt. Vagyis nagyon kell figyelnünk, hogy kit juttatunk a célba.

Az elvarázsolt labirintus

Egy titokzatos labirintusban kell varázslatos tárgyakat gyűjtögetni. A kétrétegű tábla alsó felén variálható labirintust építünk falapocskákból, majd ezt a játékteret ábrázoló táblával letakarjuk. Ezen a táblán kell haladni a mágneses figurákkal, és minél több varázstárgyat összegyűjteni, miközben a tábla alján a figurához kapcsolódó golyó követi a haladás irányát. Persze csak addig, amíg falba nem ütközik. Aki célba akar érni, annak emlékeznie kell arra, hogy hol vannak a falak, amelyeket ki kell kerülnie.

10 éves kortól

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Santiago de Cuba

Ez a társasjáték lett 2013-ban a Magyar Társasjátékdíj győztese. A kifinomult és összetett gazdasági, stratégiai társasjáték helyszíne Santiago, Kuba második legnagyobb városa. A névjegykártyánkon az áll, hogy bróker, de valójában gyanús seftelők vagyunk, aki áruszállítási üzleteket kötnek a helyiekkel és a korrupt hivatalokkal, az állandóan jelen lévő teherhajók keresletének kielégítésére. Akkor nyerünk, ha a pénzügyi erőforrásainkat okosabban fektetjük be, mint a többi bróker. A játék azért mindig más és más, mert az áruk kereslete és kínálata folyamatosan változik, akárcsak a helyiek, és az ő helyük.

7 csoda

Kártyás stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapot át kell adnia a mellette ülő játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Bár elsőre bonyolultnak tűnik, a szabályok könnyen elsajátíthatók, és a játék menete miatt kihívást és élményt jelent a tapasztaltabb játékosok számára is.

14 éves kortól

Királyságok (Kingdoms)

Könnyed, mégis szórakoztató stratégiai játék, amelyben hatalmas birodalmak vetélkednek egy buja, termékeny kontinens erőforrásaiért. A játékteret egy ötször hatos tábla alkotja, amely a játék elején teljesen üres, ide helyezik fel a játékosok a királyságukat jelképező kastélyokat, különböző pontértékű tokeneket. A játék akkor ér véget, amikor betelt a tábla (vagy lement egy meghatározott számú kör), ekkor kiértékelünk. A cél, hogy a játék végére a lehető legtöbb győzelmi pontot gyűjtsük össze.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81