Milyen társasjátékot vegyünk karácsonyra a gyereknek

Milyen társasjátékot vegyünk karácsonyra a gyereknek?

Aki állt már játékboltban a társasjátékok előtt, az ismeri az érzést: a nagy kínálatból gyakorlatilag képtelenség egyedül választani.


A kisebbeknek talán még „bármi” felkelti az érdeklődését, azonban a nagyobbaknál több mindenre kell figyelnünk.

Társasjáték karácsonyra a gyereknek? Szuper ötlet! Na de melyiket vegyük meg az óriási kínálatból? Mivel a picik „mindenevők”, most inkább az idősebbeknek próbáltuk meg összeszedni a legjobbakat.

5 éves kortól

Szellemlépcső

Egy rom lépcsőjének a tetejére kell kockadobással feljutni. Ha azonban a speciális kockával szellemfigurát dobunk, szellem száll meg minket: a szellemeket pedig csak remek memóriával lehet megkülönböztetni egymástól – különösen, hogy később gyakran helyet is cserélnek. A szellemekben lévő mágnes ugyanis magához vonzza azt a figurát, amelyre rátesszük, és onnantól meg kell jegyezni, hogy melyik szellem milyen színű figurát rejt. Vagyis nagyon kell figyelnünk, hogy kit juttatunk a célba.

Az elvarázsolt labirintus

Egy titokzatos labirintusban kell varázslatos tárgyakat gyűjtögetni. A kétrétegű tábla alsó felén variálható labirintust építünk falapocskákból, majd ezt a játékteret ábrázoló táblával letakarjuk. Ezen a táblán kell haladni a mágneses figurákkal, és minél több varázstárgyat összegyűjteni, miközben a tábla alján a figurához kapcsolódó golyó követi a haladás irányát. Persze csak addig, amíg falba nem ütközik. Aki célba akar érni, annak emlékeznie kell arra, hogy hol vannak a falak, amelyeket ki kell kerülnie.

10 éves kortól

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Santiago de Cuba

Ez a társasjáték lett 2013-ban a Magyar Társasjátékdíj győztese. A kifinomult és összetett gazdasági, stratégiai társasjáték helyszíne Santiago, Kuba második legnagyobb városa. A névjegykártyánkon az áll, hogy bróker, de valójában gyanús seftelők vagyunk, aki áruszállítási üzleteket kötnek a helyiekkel és a korrupt hivatalokkal, az állandóan jelen lévő teherhajók keresletének kielégítésére. Akkor nyerünk, ha a pénzügyi erőforrásainkat okosabban fektetjük be, mint a többi bróker. A játék azért mindig más és más, mert az áruk kereslete és kínálata folyamatosan változik, akárcsak a helyiek, és az ő helyük.

7 csoda

Kártyás stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapot át kell adnia a mellette ülő játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Bár elsőre bonyolultnak tűnik, a szabályok könnyen elsajátíthatók, és a játék menete miatt kihívást és élményt jelent a tapasztaltabb játékosok számára is.

14 éves kortól

Királyságok (Kingdoms)

Könnyed, mégis szórakoztató stratégiai játék, amelyben hatalmas birodalmak vetélkednek egy buja, termékeny kontinens erőforrásaiért. A játékteret egy ötször hatos tábla alkotja, amely a játék elején teljesen üres, ide helyezik fel a játékosok a királyságukat jelképező kastélyokat, különböző pontértékű tokeneket. A játék akkor ér véget, amikor betelt a tábla (vagy lement egy meghatározott számú kör), ekkor kiértékelünk. A cél, hogy a játék végére a lehető legtöbb győzelmi pontot gyűjtsük össze.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632