Mire figyelj, ha gyerekkel utazol?

Mire figyelj, ha gyerekkel utazol?

Szervezettség, egy táskányi szükséges holmi, rengeted türelem, és persze az alábbi ötletek. Az utazás gyerekkel nagyon izgalmas dolog, de könnyedén rémálommá válhat, ezért ilyenkor egy tökéletes tervre van szükséged.


A két fő fázis az előkészítés és maga az utazás.

Előkészítés

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Készíts egy listát pár nappal az indulás előtt arról, hogy miket kell magaddal vigyél. Időnként nézz rá a listára, és írj hozzá mindent, ami az eszedbe jut.
Ellenőrizd az elsősegély-dobozodat, és egészítsd ki, ha szükséges. Az alapvető hozzávalók a sebkötöző, orvosságok, rosszullét elleni tabletta, fájdalomcsillapító és lázmérő.

Csinálj listát arról, hogy mit kell elpakolnod a kézitáskádba. Szükséged lesz váltóruhára, pelenkára, papírtörlőre, nedvesítő kendőre, kisméretű lepedőre, rágcsálnivalóra, gyümölcsre és vízre. A gyerekkönyveket és játékokat se felejtsd el. Legyen nálad műanyag zsák hányinger esetére.

  • Ezután hódítsd meg az eget és az utakat!
  • Tartsd magadnál a kézitáskát a kabinban vagy az utastérben.
  • Adj kényelmes ruhát a gyerekre!
  • Amilyen gyakran csak lehet, álljatok fel, és sétálgassatok egy kicsit!
  • Legyél türelmes és megértő! Énekeljetek, mondjatok verseket vagy történeteket, találjatok ki új játékokat, például számoljátok meg az autókat vagy a színeket, mondjátok el, milyen alakúak a felhők stb. A legjobb, ha a gyerek mellett folyamatosan van egy felnőtt.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által