Mire jó egy fél pár fehér sportzokni?

Biztosan mindannyiunkkal előfordult már, hogy a kedvenc pár zokninak csak az egyik darabját találjuk meg. Rejtélyes módon eltűnt a mosógépben, vagy éppen lyukas lett a párja… Megoldásként, íme egy kreatív ötlet mire használhatunk fel egy fehér sport zoknit így a téli időszakban.


Mindösszesen 10 perc alatt varázsolhatunk ebből az egy darab árva sportzokniból kedves hóember díszt, amivel az ablakpárkányt vagy a polcokat dekorálhatjuk.

Amira szükségünk lesz:

  • 1 db hosszú szárú sport zokni
  • fél kg rizs
  • kötöző madzag
  • szögek
  • gombok
  • fekete alkoholos filc
  • néhány textil darab

Csorba Anita, az inspirációk.hu bloggere videóban mutatja be az elkészítés trükkjeit:

Miután levágtuk a zokni alját közvetlenül a sarok alatt, a felső részt fordítsuk ki és kötözzük össze az egyik végén, nehogy a rizsszemek kihulljanak majd. Ha ez megvan, fordítsuk vissza a színére és egy kanál segítségével töltsük meg a zoknit a fél kilogramm rizzsel. A megtöltés után a tetejét is – az aljához hasonlóan- kötözzük össze egy spárgával. Ízlés szerint alakítsuk ki, mekkora lesz a hóemberünk teste és feje, majd ennél a résznél a zoknit lazán kössük el egy darab madzaggal. A félbevágott zokni alsó részét feltekerve, sapkaként helyezzük hóemberünk fejére.

Ezt követően kezdődhet a sálgyártás. Maradék pólóanyagból, vagy bármiből, ami szerinted illik a hóemberedhez, vágj le egy hosszúkás, kb. 1-2 cm széles és 10-15-20 cm hosszú csíkot, majd tekerd a hóember nyakába.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A gombokat ragasztópisztoly segítségével rögzíthetjük legkönnyebben, de ennek hiányában fel is varrhatjuk azokat.

Ha van fekete fejű szögünk, azzal készítsük el a szemeket és a szájat, ha nincsen, egyszerűen csak színezzük be alkoholos filccel a rendelkezésre álló szögek fejét.

A répaorr tökéletesen kivágható egy mosogatószivacsból, ezt is ragasztópisztollyal rögzíthetjük legkönnyebben.

A hóembert kisebb és nagyobb méretben is elkészíthetjük, hogy ne egyedül álldogáljon ablakunkban.

Jó kreatívkodást!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

bbhajni

bbhajni

Jelentett

Mi is elkészítettük.Nagyon aranyos lett! :)

  • Jelentem
szagnes

szagnes

Jelentett

Ez nagyon szuper ötlet, nagyon aranyos. :)

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632