Mire jó egy fél pár fehér sportzokni?

Biztosan mindannyiunkkal előfordult már, hogy a kedvenc pár zokninak csak az egyik darabját találjuk meg. Rejtélyes módon eltűnt a mosógépben, vagy éppen lyukas lett a párja… Megoldásként, íme egy kreatív ötlet mire használhatunk fel egy fehér sport zoknit így a téli időszakban.


Mindösszesen 10 perc alatt varázsolhatunk ebből az egy darab árva sportzokniból kedves hóember díszt, amivel az ablakpárkányt vagy a polcokat dekorálhatjuk.

Amira szükségünk lesz:

  • 1 db hosszú szárú sport zokni
  • fél kg rizs
  • kötöző madzag
  • szögek
  • gombok
  • fekete alkoholos filc
  • néhány textil darab

Csorba Anita, az inspirációk.hu bloggere videóban mutatja be az elkészítés trükkjeit:

Miután levágtuk a zokni alját közvetlenül a sarok alatt, a felső részt fordítsuk ki és kötözzük össze az egyik végén, nehogy a rizsszemek kihulljanak majd. Ha ez megvan, fordítsuk vissza a színére és egy kanál segítségével töltsük meg a zoknit a fél kilogramm rizzsel. A megtöltés után a tetejét is – az aljához hasonlóan- kötözzük össze egy spárgával. Ízlés szerint alakítsuk ki, mekkora lesz a hóemberünk teste és feje, majd ennél a résznél a zoknit lazán kössük el egy darab madzaggal. A félbevágott zokni alsó részét feltekerve, sapkaként helyezzük hóemberünk fejére.

Ezt követően kezdődhet a sálgyártás. Maradék pólóanyagból, vagy bármiből, ami szerinted illik a hóemberedhez, vágj le egy hosszúkás, kb. 1-2 cm széles és 10-15-20 cm hosszú csíkot, majd tekerd a hóember nyakába.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A gombokat ragasztópisztoly segítségével rögzíthetjük legkönnyebben, de ennek hiányában fel is varrhatjuk azokat.

Ha van fekete fejű szögünk, azzal készítsük el a szemeket és a szájat, ha nincsen, egyszerűen csak színezzük be alkoholos filccel a rendelkezésre álló szögek fejét.

A répaorr tökéletesen kivágható egy mosogatószivacsból, ezt is ragasztópisztollyal rögzíthetjük legkönnyebben.

A hóembert kisebb és nagyobb méretben is elkészíthetjük, hogy ne egyedül álldogáljon ablakunkban.

Jó kreatívkodást!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

bbhajni

bbhajni

Jelentett

Mi is elkészítettük.Nagyon aranyos lett! :)

  • Jelentem
szagnes

szagnes

Jelentett

Ez nagyon szuper ötlet, nagyon aranyos. :)

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81