Miről ne feledkezzünk meg nyaralás előtt

Miről ne feledkezzünk meg nyaralás előtt

Nyaralás előtt nemcsak a csomagolással kell foglalkoznunk, miről ne feledkezzünk meg, mielőtt magára hagyjuk az otthonunkat?


Húzzuk ki a konektorokból a televízió, számítógép és a nagyobb fogyasztók tápegységeit! Nemcsak a zárlat miatt, nem is gondolnánk, hogy mennyit spórolunk ezzel a feleslegesnek tűnő mozdulattal! Legegyszerűbb, ha kikapcsoljuk a hosszabbítókat.

Zárjuk el a lakásba beérkező fő vízvezetéket, így biztos, hogy nem kell arra hazaérkeznünk, hogy csőtörés volt a távollétünk alatt. Már egy apró szivárgás is komoly károkat tud okozni a környezetében, ha tartósan nem vesszük észre.

Ha meg tudjuk oldani, állítsunk be néhány időzítő által vezérelt fényforrást a lakásban, így kevésbé tűnik elhagyatottnak az otthonunk. Válasszunk energiatakarékos izzókat.

Gondoljunk egyéb hívatlan vendégekre, a baktériumokra is! Öntsünk indulás előtt fertőtlenítő folyadékot a toaletbe és a lefolyóba, így megelőzhetjük az elszaporodásukat addig, amíg nem mozgatjuk a vizet és nem tisztítjuk a mosdót.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által