Modern család: hogyan segíthetnek a mobilos alkalmazások

Modern családi élet: hogyan segíthetnek a mobilapplikációk?

Tudd meg, mely mobilos applikációk segíthetnek a mindennapok szervezésében. Megmutatjuk neked a legismertebb és leghasznosabb applikációkat.


Elfelejtettük befizetni a gyerek ebédjét az iskolában? Kifogyott a kakaópor a dobozból? A mobilunkra ma már olyan alkalmazásokat is letölthetünk, amelyek segítenek rendszerezni az életünket.

Ma már számos olyan alkalmazást tölthetünk le a mobiltelefonunkra, melyek megkönnyítik mindennapjainkat. A legismertebbeket és leghasznosabbakat az alábbiakban mutatjuk be Önnek:

Remember the Milk

Ez az egyik legnépszerűbb alkalmazás, amit érdemes kipróbálni. Segítségével külön listákra tehetjük a napi teendőket: a munkahelyi, a családi és a gyerekekkel kapcsolatos feladatokat. Sőt, ha felszabadul egy kis időnk, azt is megnézhetjük benne, mit akartunk mostanában elintézni azon a környéken, ahol éppen vagyunk.

Ára: ingyenes

Milyen operációs rendszeren futtatható: Android, IOS

Any.Do

Az idő pénz, az időben elvégzett feladat pedig biztonságot, nyugalmat ad, mindemellett spórolást is jelenthet a feledékenyebbeknek: időben feladott csekkek, a bevásárlólista használata, a lejárat napján visszavitt könyvári könyvek, jelzés az olajcsere idejéről, az ovis feladatokról... A szülőkre végtelen sok feladat hárul és bizony nem mindig egyszerű ezeket követni. Az any.do egy olyan program, amelyben mindezt értelmesen lehet tárolni, beállítani. A feladatokhoz társíthatunk jegyzetet, az információk megoszthatók és értesítés is kérhető.  A  Cal nevű naptáralkalmazáshoz is integrálható a program. Talán mondani sem kell, milyen hasznos, ha napi, heti bontásban látjuk a teendőket. 2012-ben ez volt az év Android-applikációja, és ugyanebben az évben az Apple Intuitive Touch díját nyerte el. 2014 óta már a weben is használható az Any.Do, amelyet bármelyik böngészőből megnyithatunk, és ugyanúgy működik, mint mobilon. Előnye, hogy talán a számítógépünkön könnyebb kezelni a feladatokat.

Ára: ingyenes

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Milyen operációs rendszeren futtatható: Android, IOS

Chore Hiro

Ha rendszeresen úgy érezzük, hogy rajtunk kívül senki nem végzi el időben a rá kiosztott házimunkát, akkor érdemes kipróbálnunk ezt az alkalmazást. Segítségével kioszthatjuk és adott napokhoz rendelhetjük a feladatokat, amelyekért elvégzésük után pontok járnak; így a gyerekek versenyezhetnek is egymással, ki éri el a legtöbbet. Az alkalmazás még rangokat is oszt a családtagoknak szorgalmuk alapján, és a legjobbak elnyerhetik a Háztartás Hőse címet. Ha szeretnénk izgalmasabbá tenni a játékot, kipróbálhatjuk azt is, milyen, ha az alkalmazás osztja ki helyettünk a napi feladatokat.

Ára: ingyenes, de többet kapunk az évi 7600 forintos előfizetéssel

Milyen operációs rendszeren futtatható: csak IOS

LastPass

Annyi helyen kell jelszót megadni, hogy ember legyen a talpán, aki mindet meg tudja jegyezni. A megadott karaktereknek más feltételnek kell megfelelni a Facebookon, a levelezőrendszerben, a bankban, az Instagramon, a Twitteren vagy a Pinteresten. Ehhez nyújt megoldást a LastPass, amely megjegyzi az összes jelszavunkat, így nekünk csak arra kell emlékeznünk, amelyikkel ide tudunk belépni. Az alkalmazás mindenféle telefonon és számítógépes operációs rendszeren működik, és szinkronizálja az információt a gépek között.

Ára: ingyenes

Milyen operációs rendszeren futtatható: Android, IOS, Windows Phone

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által