Négylábú barátok

Négylábú barátok

Legjobb barátjának négy mancsa van? Bár viccesen hangzik, azonban a kutyák, macskák, sőt akár még az aranyhalak is lehetnek életre szóló barátok!


A legtöbb állattartó pontosan tudja, milyen sok előnye van a házi kedvenc tartásnak, különösen, ha valaki egyedül él. Egy macska, de akár még egy kanári jelenléte is okozhat majdnem akkora megnyugvást, mint egy másik emberé. Azok, akik barátságot kötöttek egy állattal, szeretetet adnak és szeretetet kapnak viszonzásul; ettől pedig gazdagabb az életünk! Ráadásul, az állatokkal ápolt barátságoknak számos fizikai és lelki előnye is van.

Egészséges szív

Mindannyian átéltük már azt a kellemes érzést, amikor egy cica összegömbölyödve az ölünkben dorombolni kezd. Tudta azonban, hogy az állatok nem csak melengetik a szívünket, de jótékony hatással is vannak rá?

Kutatások azt bizonyítják, hogy az emberek vérnyomása csökken, amikor kontaktusba kerülnek egy állattal, a hatás pedig azonnali.

A kutyusokkal töltött séta sem haszontalan ám, ez ugyanis a gazdik számára is rendszeres testmozgást eredményez.

Boldog szív

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az olyan állatok, mint a kutya vagy a macska, remek társaságot nyújtanak, és mint egy igaz barátságnál, ők is mindig ott lesznek a bajban, még ha nem is tudnak beszélni.

Ez a terápiás hatás rehabilitációs szempontból is nagyon értékessé teszi az állatokat. A házi kedvencek ugyanis nyugtató hatással vannak kicsikre és idősekre egyaránt. Még akár egy orvosi rendelőben elhelyezett akvárium is relaxáló hatással lehet a várakozó betegekre. A halak látványa szinte hipnotikus hatással bír és segít feledtetni gondjainkat. Egy szó mint száz, legyen az érzelmi vagy fizikai, az állatok remek hatással vannak ez emberekre, ráadásul igazi barátok. Mindemellett a háziállatok rendszeres társaságot nyújtanak, ez pedig segíthet átlendülni a nehezebb periódusokon.

Egy kis meglepetés

Kényeztessük kutyusunkat házi készítésű keksszel! Kövesse ezt az egyszerű receptet, és ne aggódjon az erős illat miatt, kutyája imádni fogja!

Májas kutyakeksz

  • 50 dkg darált máj
  • 1 tojás
  • 100g liszt
  • egy evőkanál oregánó
  • 1 cs. instant élesztő

Keverjük össze az alapanyagokat, majd simítsuk ki a keveréket egy bezsírozott sütőlapon. Vágjuk kockákra vagy keksz formájú darabkákra, majd 180ºC-on süssük 30 fél órán keresztül!

Ifjúsági könyvek
El sem tudom képzelni mennyi időt tölthettem könyvek olvasásával kislánykorom óta.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által