Nőies sportok lányoknak

Nőies sportok lányoknak

Gyermekeink egészsége, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válása szülőként a mi felelősségünk, a sport iránti szeretetüket, elhivatottságukat nekünk kell megalapozni. Lányokat nevelve igyekezzünk olyan nőies sportok felé terelni a gyerekeket, melyek nemcsak az alkatukhoz, fizikai terhelhetőségükhöz, de személyiségükhöz is illik.


Művészi torna
Az egyik legnőiesebbnek tartott sport, a törékeny alakú lányok gyönyörű hajlékonyságát és tartását nézve, minden nő szeretne egy kicsit művészi tornász lenni. A kicsiknek tartott tornás foglalkozások tulajdonképpen minden későbbi sportnak az alapját jelentik. A művészi torna nemcsak egyszerű gimnasztika lányoknak, kiválóan ötvözi a táncot és a sportot, miközben felszabadulnak a gyerekek a zene hatására, a mozgás mégis fegyelmezi és összpontosításra tanítja őket. A különböző eszközöket, szalagot, karikát, buzogányt, labdát használó művészi torna izgalmas kihívás a gyerekek számára, fejleszti a lányok kézügyességét, koordinációját és segíti a testtudat kialakulását is. A zenére végzett gimnasztika hatására hamar kiváló tartása lesz a lányoknak, a már egészen kicsi, óvodás korban elkezdett sport később számos irányban folytatható.

Szinkronúszás
Úszásoktatásra szinte minden kisgyerek jár, kevesen folytatják azonban később a vízbiztonság megszerzése után. Különösen a lányok között nagy a lekopás, sokan úgy gondolják ugyanis, hogy az úszás nem tartozik a nőies sportok közé. A szinkronúszás ideális mozgás azok számára, akiknek a víz és az úszás örömet okoz, de szeretik a táncot is. Ez a műfaj tulajdonképpen a musicalek világából lépett kis és kezdte önálló útját a sport területén. A vízi revüből kialakult szinkronúszás nemcsak művészi sport, de technikai is, alaposan átdolgozza az egész testet, megőrizve a nőies tartást, mozgást és alkatot.

Tenisz
A tenisz mindkét nem számára jó választás, de jó szívvel ajánlható kifejezetten lányoknak is. Szép tartás és kecses mozgást is biztosít, az ízületeket lazítja és a kötött szöveteket hatékonyan nyújtja. Sokan úri sportnak tartják, ami mögött leginkább az állhat, hogy rendkívül szórakoztató mozgásforma. Kifejezetten társasági sport, ráadásul igen könnyen elsajátíthatóak az alapok, néhány hónap alatt olyan szintre kerülhetnek a gyerekek, hogy sikerélménnyel gazdagabban hagyják el a pályát egy-egy edzés után. A pozitív visszajelzés ugyanis fontos! Nemcsak ideális időtöltés tehát a tenisz a lányoknak, de alaposan átmozgatja az egész szervezetet, miközben a léleknek is örömet ad, a mozgásnak, a társaságnak és a sikernek köszönhetően.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

bebeke

bebeke

Jelentett

Igen én is szeretném ősszel kislányomat ijen,vagy hasonló jellegű ovódában adni,de erre nincs a településen mód,és akkor maradnak a külön órák,ami számomra megfizethetetlen? Kéne valami megoldás erre,nem csak a fővárosban ,kisebb településeken is beépíthetnének órarendszerűen az ovódai programban is táncórákat,úszást,mert sokan nem tudjuk sajnos megfizetni,az amúgy tehetséges palánták így már "csírájában" elkallódnak.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által