Nyári elfoglaltságok: sportcipő egyedi dekorral a suliezdéshez

Nyári elfoglaltságok: sportcipő egyedi dekorral a suliezdéshez

A visszatérés az iskolába nem mindig egyszerű a gyerekek számára; azonban van megoldás arra, hogy feldobjuk számukra a borús, kezdeti időszakot: készítsünk menő sportcipőt, amiben egyenesen „visszarepülhetnek” az iskolába. A vászoncipőket gyerekjáték „feltuningolni”, a bőrcipőkkel azonban már más a helyzet. Most megmutatjuk, hogyan oldható meg mégis a feladat egy olyan “csináld magad” átalakítás keretében, ami fiú és lány bőrcipőkhöz egyaránt alkalmazható.


Az ötlet alapja, hogy ollóval különböző alakzatokat formálunk, melyeket aztán tépőzár segítségével rögzítünk a cipőhöz. Ehhez használhatunk elnyűtt és megtisztított, de akár vadonatúj cipőt is. Ami jó hír, hogy mindehhez nagyon kevés segédeszközre lesz szükségünk:

  • Színezett hablapok (2cm vastagságú). Ez egy puha, ugyanakkor ellenálló anyag, mely viaszolt formában bármilyen időjárásnak, - többek között az esőnek is - ellenáll. Lányok cipőihez válasszuk a csillámos verziót!
  • Ceruza a rajzoláshoz
  • Tépőzár

A még alaposabb személyre szabás érdekében pedig szükségünk lesz:

  • Színes cipőfűzőre
  • Minden felületen alkalmazható, alkoholos filctolll

Az előrajzolt formákat vágjuk ki ollóval. A lányok valószínűleg a csillogást, a fiúk pedig a lángcsóvákat részesítik majd előnyben.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha szárnyakat szeretnénk ragasztani a cipőre, először ragasszuk a tépőzár felső részét a cipőhöz, az alsót pedig a szárnyakhoz. Az egyik szárnyat a jobb cipő jobb oldalára, a másikat pedig fordítva ragasszuk fel. A tépőzár könnyen eltávolítható, ráadásul a cipőben sem tesz kárt.

A cipőtuningot megkoronázhatjuk színes cipőfűzőkkel is. A még eredetibb végeredmény érdekében használjunk mindkét cipőn más-más színű fűzőt, amely abban is segíthet a kicsiknek, hogy könnyebben megtanulják a különbséget jobb és bal között.

Színezzük élénkebbre alkotásunkat alkoholos filctollakkal. A gyerekek imádni fogják! Az alkoholos filccel történő díszítés azonban végleges és lemoshatatlan, így használatát mindig felügyelje felnőtt!

Az eredmények nagyszerűek, a gyerekek pedig alig várják, hogy eldicsekedhessenek varázslatos lábbelijükkel, így még a suli kezdés „fájdalma” is a háttérbe szorul. 


Indulatkezelés
Gyermekeinknek csak úgy taníthatjuk meg indulataik kezelését, ha mi magunk mutatunk példát haragunk egészséges kifejezésére.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632