Nyári elfoglaltságok: sportcipő egyedi dekorral a suliezdéshez

Nyári elfoglaltságok: sportcipő egyedi dekorral a suliezdéshez

A visszatérés az iskolába nem mindig egyszerű a gyerekek számára; azonban van megoldás arra, hogy feldobjuk számukra a borús, kezdeti időszakot: készítsünk menő sportcipőt, amiben egyenesen „visszarepülhetnek” az iskolába. A vászoncipőket gyerekjáték „feltuningolni”, a bőrcipőkkel azonban már más a helyzet. Most megmutatjuk, hogyan oldható meg mégis a feladat egy olyan “csináld magad” átalakítás keretében, ami fiú és lány bőrcipőkhöz egyaránt alkalmazható.


Az ötlet alapja, hogy ollóval különböző alakzatokat formálunk, melyeket aztán tépőzár segítségével rögzítünk a cipőhöz. Ehhez használhatunk elnyűtt és megtisztított, de akár vadonatúj cipőt is. Ami jó hír, hogy mindehhez nagyon kevés segédeszközre lesz szükségünk:

  • Színezett hablapok (2cm vastagságú). Ez egy puha, ugyanakkor ellenálló anyag, mely viaszolt formában bármilyen időjárásnak, - többek között az esőnek is - ellenáll. Lányok cipőihez válasszuk a csillámos verziót!
  • Ceruza a rajzoláshoz
  • Tépőzár

A még alaposabb személyre szabás érdekében pedig szükségünk lesz:

  • Színes cipőfűzőre
  • Minden felületen alkalmazható, alkoholos filctolll

Az előrajzolt formákat vágjuk ki ollóval. A lányok valószínűleg a csillogást, a fiúk pedig a lángcsóvákat részesítik majd előnyben.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha szárnyakat szeretnénk ragasztani a cipőre, először ragasszuk a tépőzár felső részét a cipőhöz, az alsót pedig a szárnyakhoz. Az egyik szárnyat a jobb cipő jobb oldalára, a másikat pedig fordítva ragasszuk fel. A tépőzár könnyen eltávolítható, ráadásul a cipőben sem tesz kárt.

A cipőtuningot megkoronázhatjuk színes cipőfűzőkkel is. A még eredetibb végeredmény érdekében használjunk mindkét cipőn más-más színű fűzőt, amely abban is segíthet a kicsiknek, hogy könnyebben megtanulják a különbséget jobb és bal között.

Színezzük élénkebbre alkotásunkat alkoholos filctollakkal. A gyerekek imádni fogják! Az alkoholos filccel történő díszítés azonban végleges és lemoshatatlan, így használatát mindig felügyelje felnőtt!

Az eredmények nagyszerűek, a gyerekek pedig alig várják, hogy eldicsekedhessenek varázslatos lábbelijükkel, így még a suli kezdés „fájdalma” is a háttérbe szorul. 


Indulatkezelés
Gyermekeinknek csak úgy taníthatjuk meg indulataik kezelését, ha mi magunk mutatunk példát haragunk egészséges kifejezésére.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81