Nyári gyerektáborok

Nyári gyerektáborok

A tinédzsereknek nem könnyű olyan tábort találni, ahová szívesen elmennek.


Keressünk olyat, amely tematikája miatt felkelti az érdeklődésüket!

Ha már nem tudjuk rávenni a gyereket, hogy nyelvi vagy sporttáborba menjen, válasszunk valamilyen különleges tematikájú nyári tábort.

Cash Flow tábor
Helyszín: a jelentkezők a hegyes-erdős, illetve a Balaton közeli környezettípusok közül választhatnak.
A táborban a gyerekek megismerhetik a helyes gondolkodást a pénzzel kapcsolatban, magas fokú pénzügyi képzést kapnak, de játékos módon. Pénzügyi ismereteikkel egy időben fejlődik a kreativitásuk, a problémamegoldó és kombinációs készségük, csapatmunkára való hajlamuk.
Ára: 98 888 Ft (oda-vissza út, szállás, háromszori étkezés)
További információ és jelentkezés: cashflowtabor

Média- és filmtábor
Helyszín: Kecskemét, GAMF Kollégium
A gyerekek betekintést nyerhetnek a mai hazai és nemzetközi média működésébe, bepillanthatnak a szakemberek mindennapjaiba, valamint tisztába kerülnek az alapvető filmes fogalmakkal, feladatokkal. Így ők maguk is szakmai szerepekbe bújhatnak – egy újság szerkesztőségében, egy filmes stáb tagjaként vagy híradósként.
Ára: 60 000 Ft (ebből 5 ezer zsebpénz/büfépénz vagy buszköltség)
További információ és jelentkezés: taborfigyelo

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Túlélőtábor
Helyszín: Tisza-tó
A program főként tájékozódási- és elsősegély ismeretekből, túlélési fogásokból, harcászatból, vízi kiképzésből és katonai alapképzésből áll. Semmilyen előképzettség nem kell hozzá, de a részvételhez 18 éves kor alatt írásos szülői engedély szükséges. A tábor alatt folyamatos orvosi ügyelet és elsősegélynyújtásban képzett személyzet van jelen, bár állítólag a feltört lábnál vagy az izomláznál nagyobb sérülés még nem fordult elő.
Ára: 45 000 Ft, előleg (regisztrációs díj) 5000 Ft
További információ és jelentkezés: tulelotabor

Drámaíró és színjátszó tábor
Helyszín: Budapest, XI. kerület
A hétfőtől-péntekig tartó táborok keretein belül a gyerekek megtanulnak színdarabot írni, beszédgyakorlatokon, tánc- és mozgásórákon, valamint improvizációs játékokon vesznek részt. A tábor utolsó napján az általuk írt és megtanult színházi előadást a szülők megnézhetik az RS9 Színházban vagy a szabadtéri színpadon.
Ára: 35 000 Ft (tízórai, ebéd és uzsonna)
További információk és jelentkezés: taborfigyelo

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által