Nyári szabadtéri színházak

Nyári szabadtéri színházak

A szabadtéri színházak ellensége idén csak az időjárás és a foci világbajnokság lehet.


Reméljük, azért néhány alkalommal sikerül eljutni egy-egy különleges előadásra.

Akár a fővárosban, akár az ország más tájain töltjük a nyarat, szinte mindenhol találunk szabadtéri színházat.

Budapesti Nyári Fesztivál
Időpont: 2014. június 6.-szeptember 7.

A fesztivál programja kapcsolódik az aktuális évfordulókhoz. Bár az opera idén igen hangsúlyos lesz, az öt helyszínen (Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Városmajori Szabadtéri Színpad, Margitszigeti Víztorony, Szent-Margit kolostor-romok, Interaktív meseszínpad) nézhetünk musical-t, klasszikus színdarabot és gyerekszínházi előadást is.
Az előadások időpontjai: szabadter

Nyíregyházi Szabadtéri Nyár
Időpont: 2014. július 20.-augusztus 20.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A Benczúr téri szabadtéri színpadon húsz programmal, ezen belül három nagykoncerttel, öt színházi előadással, hat bábelőadással várják az odalátogatókat. Emellett ingyenes filmvetítéseket is tartanak: az utóbbi évek legsikeresebb fantasztikus, kaland- és animációs filmjeit, drámáit és vígjátékait tekinthetik meg.
Az előadások időpontjai: moriczszinhaz

Pécsi Nyári Színház
Pécsett június derekától egészen augusztus közepéig várják az idelátogatókat. A klasszikus darabok mellett táncbohózatot és táncelőadást is láthatunk. Az idei év újdonsága, hogy lesznek mesélő pécsi terek, felolvasó színház a Civil Közösségek házában, Diákszínjátszó Happening a Tettyén, emellett udvarok válnak játszóhellyé, és megnézhetjük Háy János Paraszt Hamletjét is a Nyugati Várfalsétányon.
Az előadások időpontjai: pecsinyariszinhaz

Szegedi Szabadtéri játékok
Időpont: 2014. július 4.-augusztus 23.

Az idei i program július 4-én a Zorba, a görög című táncművel indul, majd többek között a Csárdáskirálynő, Az elfújta a szél, a Svejk és az Indul a Bakterház is műsorra kerül. Az évad szenzációja pedig a Madách Színházzal együttműködésben születő szuperprodukció, a Mamma Mia musical lesz. A szezon egyébként különleges körülmények között zajlik, mert a nézőtér 180 fokban elfordul, és a fesztivál egy úgynevezett gyűrűs forgóval felszerelt színpadot kap, amely nem a dóm előtt, hanem az azzal szemközti óraterasz területén helyezkedik el. A változásra a fogadalmi templom idei rekonstrukciója miatt kerül sor.
Az előadások időpontjai: szegediszabadteri

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által