Öko karácsonyfa

Öko karácsonyfa

A legtöbb gyerek az ajándékok után a karácsonyfa-díszítést szereti a legjobban azünnepekben.


Képzeljük csak el, milyen élvezetes lenne számukra, ha a kimaradt csomagolópapírokból készíthetnének egy saját karácsonyfát!Amit nem javasolunk: Legyen lucc- vagy erdei fenyő, de akár műanyag, a karácsonyfák kisebb vagyonba kerülnek. Itt az ideje, hogy kipróbáljunk valamit, ami nem csak „zöld”, azaz természetbarát, de nagyon eredeti is.Elkészítése: Ez az öko-karácsonyfa rendkívül könnyen elkészíthető. Mindössze néhány tekercs kimaradt csomagolópapír kell hozzá. És minél többfajta papírunk van, annál jobb. Szükségünk lesz még:

  • egy ollóra
  • kétoldalas ragasztószalagra
  • és egy nagy fehér kartonlapra
1. lépés:
Vágjunk le 12-16 darab kb. 12 cm széles csíkot különböző csomagolópapírokból. A szép karácsonyfa forma kialakításához minden darab kb. 2 cm-rel legyen rövidebb, mint az előtte lévő. Azaz, a második csík mindkét oldalán legyen 1 cm-rel rövidebb, mint az első; a harmadik legyen 1-1 cm-rel rövidebb, mint a második csík, és így tovább.

Lenor Sensory Delights - Emerald & Ivory Flower
Lenor Parfumelle - Emerald & Ivory Flower
(76)

A Lenor Emerald & Ivory Flower a nyugalom és a szenvedély világába repíti az érzékeket

Fedezze fel most!

2. lépés: Miután minden csíkot méretre vágott, vegye kézbe az elsőt, és hosszában ragasszon rá kétoldalas ragasztószalagot, majd tekerje fel, amíg össze nem ragad. Ismételje meg a műveletet a többi papírcsíkkal is. Ügyeljen arra, hogy minden tekercs hasonló szélességű legyen.3. lépés: Egy másik csomagolópapírból a karácsonyfa törzséhez vágjon ki egy téglalapot. Illessze a téglalapot a kartonpapír aljára, és kétoldalas ragasztószalaggal rögzítse. Ezután rendezze el a kartonlapon a papírtekercseket, és kétoldalas ragasztószalaggal ragassza fel őket úgy, hogy a leghosszabb kerüljön legalulra, és a legrövidebb legfelülre. A karton tetején hagyjon egy kis helyet az utolsó simításhoz.

4. lépés: Mivel mindenkarácsonyfacsak szép csúcsdísszel lesz tökéletes, a kimaradt csomagolópapírok egyikéből vágjunk ki egy csillag formát, és ragasszuk a fa csúcsára.És végül: Készen is vagyunk! A gyönyörű karácsonyfát most már fel lehet akasztani.Csak az ajándékok hiányoznak...


Ajánlott bejegyzések:

Díszzacskó készítése
Készítsünk dekoratív díszzacskót az ajándékokhoz passzoló, kedvenc csomagolópapírunkból!


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632