6 ötlet az iskola első napjának megörökítéséhez

6 ötlet az iskola első napjának megörökítéséhez

Mindenki szeretné megörökíteni ezt a különleges eseményt, s némi kreativitással fantasztikus emlékeket készíthetünk, melyeket aztán másokkal is megoszthatunk!


Hajuk szépen megfésülve, iskolatáska bepakolva, ruhájuk pedig csak úgy ragyog (köszönhetően az Ariel 3 az 1-ben mosogatókapszulának amely helyettünk is elbánik a szennyeződésekkel). Várakozással teli, izgalmas pillanatok ezek, hiszen a leendő elsősök ilyenkor már alig várják, hogy végre találkozhassanak tanáraikkal és új osztálytársaikkal. Nekünk pedig meg kell örökítenünk e különleges napot, s a kötelező, ajtó előtti komisz mosoly lefényképezésén kívül számos módja van annak, hogyan kapjuk lencsevégre a gyerekeket:

1. Legyen természetes!

Mindannyian szeretjük a beállított fotókat, azonban ahogy a gyerekek sétálnak az iskola felé, próbáljunk meg elkapni néhány valós pillanatot is! Fotózzuk le ahogyan kézen fogva sétálnak, beszélgetnek, lehajolnak bekötni cipőfűzőjüket, nevetgélnek, pocsolyába ugrándoznak. Amikor aztán elérjük az iskola kapuját, örökítsük meg, ahogyan egy külön töltött nyár után futva köszöntik barátaikat.

2. Fényképezzük le őket kedvenc tárgyaikkal!

Minden gyereknek van egy kedvenc tantárgya, témaköre vagy könyve, így örökítsük meg ezt is. Amennyiben gyermekünk egy kis könyvmoly, készítsünk egy vicces képet, amint összes könyvét egyszerre tartja kezében. Ha egy leendő tudóssal van dolgunk, fotózzuk le egy laborszemüvegben vagy kémcsövekkel a kezében. Ha pedig egy élsportoló jelölttel állunk szemben, kapjuk lencsevégre amint tornaruhájában egy labdával a hóna alatt pózol. 

3. Helyezzük a képet egy kreatív keretbe! 

Szerezzük be a képkeretet, amit aztán a nagy napot követő héten a gyerekekkel közösen dekorálhatunk ki. Engedjük, hogy felhasználjanak mindent, amit az iskolával kapcsolatban szeretnek, vagy amivel azonosítják azt, majd készítsünk egy fotót újdonsült műalkotásukról is!

4. Előtte/Utána

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Először készítsünk egy képet otthon, még indulás előtt - tisztán, betűrt inggel, felhúzott zoknival, szépen fésült hajjal, megmosott fogakkal. Délután pedig készítsünk még egyet, miután hazaérkeztek – némi foltokkal tarkítva, egy izgalmas naptól kissé megviselten. Még akkor is mosolyogni fogunk mikor szennyesbe dobjuk a ruhákat, ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy az Ariel Original mosószer foltelőkezelő kupakja a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik!

5. Vegyünk részt a mókában!

Az iskolakezdés idején nemcsak a gyerekek izgatottak! Készítsünk néhány vicces pillanatképet arról is, hogy mi hogyan érezzük magunkat ezen a különleges napon! Legyenek a gyerekek a háttérben, és ha mindenki mókás kedvében van, az elkészült képek is garantáltan megmosolyogtatnak majd mindenkit!

6. Ne hagyjuk ki a család többi tagját sem!

Egy közösen eltöltött nyár után visszaküldeni a gyerekeket az iskolába érzelmes pillanat, így mindenképpen örökítsük meg. Amennyiben apával együtt visszük csemetéinket iskolába, fotózzuk le, ahogyan puszival elköszönnek egymástól. Ha pedig egyedül visszük be őket, kérjünk meg valakit, hogy kapja el az ölelés pillanatát! A született képek garantáltan szívmelengetőek lesznek!

Amennyiben további tippet szeretne olvasni az iskolai ruhák és felszerelés tisztítását illetően, látogasson el az Ariel honlapjára!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által