Oscar-díjas filmek

Oscar-díjas filmek

Élvezze saját otthonában és családja társaságában az Oscar gálák nyertes filmjeit!


Olvassa el rövid ismertetőinket, hogy aztán könnyebben menjen a választás.

Argo- Készüljön fel az izgalmakra!
1979-ben amikor Irán forradalmi lázban égett, az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségét fegyveres felkelők foglalták el, és az ott dolgozó amerikai állampolgárokat túszul ejtették. A zűrzavart kihasználva hatan megszöknek, és elrejtőznek a kanadai nagykövet házában. Ezek után egy FBI ügynök próbálja meg a lehetetlent: épségben kijuttatni őket Iránból.

Az Oscar gála látvány-kategóriájának nyertese: Pí élete – kaland egy érzelmekkel teli filmben
A film Yann Martel ’’Pi élete’’ című bestsellere alapján készült, mely egy hajótörést szenvedett fiatal indiai fiú történetét meséli el. Az óceán kellős közepén egy apró csónakban Pí egyedüli társai egy hiéna, egy orángután, egy zebra ée egy tigris.

Az Oscar gála legjobb rendezői (Ang Lee) díjának nyertese: Lincoln – történelmi dráma
Egy film, amely végigkíséri Abraham Lincoln amerikai elnök életének utolsó 4 hónapját, valamint bemutatja az amerikai függetlenségi háború korának rabszolgaságát, illetve annak eltörlését.

A legjobb férfi főszereplő (Daniel Day-Lewis) díjának nyertes filmje: Napos oldal – vígjáték
Miután elveszíti feleségét, házát és állását, Pat visszatér szüleihez és kész új életet kezdeni. Szeretné visszaszerezni volt nejét, időközben azonban megismerkedik egy problémákkal teli, rejtélyes nővel, aki hajalndó neki segíteni ebben. Cserébe azonban ő is szeretne valamit… (a legjobb női főszereplő nyertese: Jennifer Lawrence)

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tipp: Ez egy tökéletes családi film, amihez elengedhetetlen a popcorn!

Django – Western, Quentin Tarantino stílusban
Egy film, remek szerepválogatással, amely az Egyesült Államok déli partvidékén játszódik, a polgárháborút közvetlenül megelőző időszakban. Django egy német fejvadásznak dolgozó rabszolga, aki felszabadítását követően is úgy dönt, hogy gazdájával marad és folytatja a munkát. Megbízásuk a legkeresettebb bűnözők felkutatása. Djangonak azonban nem ez az egyetlen célja, eltűnt feleségének is a keresésére indul...

Az Oscar gála legjobb forgatókönyv díjának nyertese- Merida a bátor- Egy animációs film a kicsiknek
Szintén egy remek választás amennyiben a család úgy dönt, hogy megnéznek közösen valamit. Ez a Disney rajzfilm rengeteg izgalommal és eseménnyel kecsegtet, miközben Merida, (Fergus király és Elinor királynő lánya) a kitűnő íjász történetét követjük szemmel. A film a legjobb animációs filmnek járó Oscar díjat is bezsebelte.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által