Őszi szünet

Őszi szünet

Idén az őszi szünet több, mint egyhetes lesz.


Ha van rá lehetőségünk, töltsünk ebből pár napot együtt a családdal!

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap október 22., szerda, a szünet utáni első tanítási nap pedig november 3-a, hétfő. Vagyis van tizenegy szabad napunk a kikapcsolódásra.

Családi napok a Mecsekben
Töltsük az őszi szünetet Sikondán, Magyarország dél-dunántúli turisztikai régiójában, az Ambient Hotel & AromaSPA ****-ban! A szállodai pihenés mellett aktív időtöltésre is van lehetőség: lehet biciklit bérelni, csocsózni, dartsozni, kirándulni az Árpád-kori templomhoz Mánfára, a püspökszentlászlói arborétumba, vagy az abaligeti Cseppkőbarlangba, sőt kóstolhatunk bort is Villányban.
További információk: Ambient Hotel

Egynapos kiruccanás Noszvajra
A Heves megyei Noszvajon október 25-én tartják a Birsünnepet. Lesz birsalmás süteményverseny és kóstoló, kézművesek kirakodóvásár és számos más program. Megnézhetjük, hogyan készül a birsalmasajt, a gyerekeket pedig bábelőadással, táncházzal és kézműves-foglalkozással várják.
További információk: Noszvaji Birsünnep 2014

Hétvége Békéscsabán
Ha szeretnénk finomakat enni, látogassunk el október 23. és október 26. között a tizennyolcadik alkalommal megrendezendő Csabai Kolbászfesztiválra. A négynapos rendezvényen a kolbászkóstolás mellett szórakoztató népzenei, kulturális és gyerekprogramok, valamint koncertek várnak az odalátogatókra. A program különlegessége, hogy a felnőtt kolbászkészítő verseny mellett csütörtökön az ifjúsági korosztálynak is lesz saját megmérettetése.
További információk és nevezés: Kolbászfesztivál

Tök jó napok Zalakaroson
A kelta újév ünnepe az utóbbi évtizedben egyre kedveltebb hazánkban is: ilyenkor mindenki töklámpást készít. Zalakaroson az őszi szünet programsorozat keretében a pompás Gránitfürdő és a kiváló helyi szállodák várnak mindenkit egy kis könnyed, családias kikapcsolódásra – többek között tökfaragással, tökös ételekkel, tökös legények versenyével. Az élményfürdőben és a fedett gyermekvilágban pedig minden nap többször várják a családokat valamilyen különleges programmal.
További információk: Tök jó Zalakaroson


Ajánlott bejegyzések:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Futóversenyek októberben
Aki szeret futni, annak „kötelező” részt venni az őszi futóversenyeken.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által