Ötletek a síszünetre

Ötletek a síszünetre

A síszünet nem csupán a síelésről szólhat.


Próbáljuk ki az alábbi remek ötletek bámelyikét!

Husky kutyaszán túra

Egy varázslatos kaland, amit megoszthat a gyermekeivel! Saját szánnal és egy csapat gyönyörű huskyval járhatjuk körül a havas erdei ösvényeket.

Gyógyfürdő és Termálvíz

Kényeztessük magunkat a gyógyfürdők nyújtotta számos kikapcsolódási lehetőséggel: szauna, uszoda, jacuzzi, gőzfürdő, masszázs. Ezek ötvözete egy remek anya-lánya napot, vagy minőségi együttlétet eredményezhet a párunkkal.

Siklőernyőzés

Hadd lássák kamasz gyermekei a gyönyörű, hófödte hegycsúcsokat a siklóernyőről. Az egész család részt vehet tandemrepülésen profi pilóták segítségével, ami mindenki számára egy óriási adrenalin bomba lesz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hegy és falmászás

Próbáljuk ki erőnlétünket és bátorságunkat beltéri fal- vagy valódi hegymászással. A legügyesebbek elsőként juthatnak a csúcsra!

Téli sportok

Számos téli sport közül választhatunk, aszerint, hogy csapatban, vagy egyénileg szeretnénk részt venni bennük: ilyenek a korcsolyázás, a curling, a hoki, vagy a hóernyőzés... s persze ne feledkezzünk meg a jó öreg hógolyózásról és hócsatáról sem!

Motoros hószán túra

Kössünk össze egy izgalmas téli  tevékenységet egy szép kilátást tartogató hószán  kirándulással. Vegyük  fel a legmelegebb kabátunkat és élvezzük a mókát!

Végül, de nem utolsósorban, pihenjünk sokat és élvezzük ki a szünidő minden percét!

Ajánlott bejegyzések:

Téli ünnepek az Alpokban
A síelés mellett sok más érdekes sportolási lehetőség van az Alpokban, amelyeket télen érdemes kipróbálni.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által