Otthoni elfoglaltság gyerekekkel

Otthoni elfoglaltság gyerekekkel

A gyerekek meghívták a barátaikat, és bár a terv az volt, hogy a szabadba megyünk velük, az égiek sajnos úgy döntöttek, hogy az időjárás nem kedvez nekünk. Semmi ok az aggodalomra!


Íme, 3 ötlet, hogy hogyan kössük le őket a lakásban távirányító nélkül.

1.Bújócskázzunk!
Dobjuk fel a klasszikus játékot azzal a csavarral, hogy a legkreatívabb búvóhely jutalmat érdemel! Készüljünk egy jó beszéddel is a kereséshez. Különösen, ha már majdnem a gyerkőcökbe botlunk… csak igyekezzünk figyelmen kívül hagyni a kuncogásukat. Ha mi vagyunk soron, kényelmesen elbújhatunk a telefonunkkal együtt, és közben nyugodtan akár cseveghetünk is akár a barátokkal.

2. Építsünk bunkert!
Ha kint már nincs elég jó idő hozzá, varázsoljuk be a természetet, és vigyük el a gyerekeket egy képzeletbeli kemping túrára. Csapatban kell majd dolgozniuk, hogy a díszpárnákból és ágytakarókból alkalmas alvóhelyet építsenek, mire besötétedik. Ha a beltéri kemping elkészült, vegyük elő a legjobb kísérteties állatutánzó hangunkat, és lepjük meg őket az éjszaka közepén. Erre biztos, hogy nem fognak számítani!

Tide Absolute Alpine Fresh
100%-os Tide fehérség még a zoknikon is
(160)

Tide Absolute Alpine Fresh mosópor

Fedezze fel most!

3.Főzzünk kreatívan!
Ha a gyerekek a konyhában mókáznak, általában a „minél koszosabb, annál jobb” elv érvényesül. A keksz és a muffin jó kezdet lehet, de nehezebb kihívásokra is vetemedhetünk, ha a kicsik készen állnak rá. Lehet, hogy egy rákleves elkészítése még túl merész vállalkozásnak bizonyul, de próbáljuk ki, hogyan birkóznak meg egy pizzával! (A gyerekekkel töltött idő mindig móka és kacagás, mindaddig, amíg a takarításra nem kerül a sor. A Tide lehetővé teszi a ragyogó fehérséget, amely már egy mosással is elérhető!)

Idén töltsön több időt a családjával!

Legyen még jobb a sütés!

Az évszakhoz igazított ruhatár

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81