Piknikre fel!

Piknikre fel!

Jelöljünk ki egy tavaszi, napsütéses napot, amikor még nincs túl meleg, és szervezzünk közös pikniket a családdal!


Helyszín

A legjobb helyszínek között szerepelnek a parkok, erdőkben erre kialakított helyek vagy vízpartok. A parkoknak és erdőknek előnyük van a vízpartokkal szemben, ugyanis a fák árnyékot biztosítanak, így védelmet nyújtanak a Nap sugaraitól.

Tipp: Hogy minden jól alakuljon, győződjünk meg arról, hogy aznap jó idő lesz-e (napsütéses enyhe idő), illetve a helyszín körülményeiről (van-e mosdó?).

Ételek

Készítsünk listát a résztvevők kedvenc ételeikről és innivalóikról. Minden vendég hozzon magával egy-két harapnivalót. Így változatos lesz a piknik repertoárja és mindenki ehet valami kedvére valót.

Az uzsonnás dobozokban hagyjunk helyet gyümölcsöknek, szendvicseknek, kekszeknek, joghurtoknak, gyümölcsleveknek és rengeteg víznek (ami kifejezetten jól jöhet, ha a gyerekek egész nap szaladgálnak és szükségük van a hidratálásra).

Tipp: Ha kényelmesebb, vásároljunk be egy közeli szupermarketben és a végösszeget osszuk el a vendégek között.

Alapkellékek

Piknikezés során a dolgok „túl komolyan” vétele teljesen felesleges, hiszen az minél egyszerűbb, annál jobb. Ezért ne felejtsünk el plédeket bekészíteni (ajánlatos inkább többet, mint kevesebbet, hogy kellően el tudjuk oszlatni az ételeket), szalvétákat, műanyag tányérokat illetve poharakat és hűtőtáskát (a gyümölcsök és üdítők megfelelő hőmérsékleten való tárolása érdekében). égük van a hidratálásra).

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tipp: Vigyünk egy nagyméretű szemetes zacskót, nehogy szennyezzük a környezetünket. Felelőtlen dolog lenne dobozokat, papírt vagy ételmaradékot szétszórni a földön.

Szórakozás

Egy jól megszervezett piknik a gyerekek álom napjaként is elsülhet (persze a felnőtteknek is), így fontos, hogy előre megtervezzük a különböző elfoglaltságokat. Néhány játék ötlet: számháború, bújócska, ugrálókötelezés, labda- vagy frizbidobálás a gyerekek kedvéért. A felnőttek kártyázhatnak, társasjátékozhatnak, de egy egyszerű gitárral is elüthetik mókásan az időt.

Tipp: Ha hangszórót szeretnénk vinni zenehallgatás céljából, figyeljünk oda a hangerőre, nehogy zavarjunk más piknikezőket. S persze a világért se hagyjuk otthon a fényképezőgépet!

Ruházat

Piknikezés után egyetlen gyerkőc sem marad tisztán, ez garantálható. Mivel a jelenség szinte elkerülhetetlen, ezért felesleges is megkérni őket, hogy ügyeljenek magukra.

Tipp: Vigyünk magunkkal egy tavaszi kabátot, ha netán hirtelen rosszra fordulna az időjárás!

Kerti parti dekoráció
Ha készen áll a nyár ünneplésére, íme, két ötlet a parti hangulat megalapozásához.

Garnélás avokádó saláta recept
Próbáljuk ki ezt a zsírszegény vacsorát, melyet az egész család szeretni fog.

Kerti szék felújítás
A sufniban kitelelt kerti bútorok bizony kissé megkopott és megfakult állapotban kerülnek elő a nyári szezon elején.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által