Puska az iskolakezdéshez

Puska az iskolakezdéshez

A környékből több gyerek iskolába szállítását is bevállalta?


A kora reggeli kelés és az álmos, zsörtölődő gyerekek bármely, - az iskolába indításért felelős szülő számára - rémes kombináció lehet. Ne hagyjuk, hogy a feladat elrontsa a reggelünket - pár egyszerű változtatás és a rémálomból máris álomutazás lesz!

Egy kis takarítás
Egy rendetlen és koszos autóval érkezni az iskolába minden gyereknek nagyon “ciki”. Ne tegyük ki ennek a katasztrófának fiatal utasainkat – még a suliba indulás előtt rakjunk rendet az utastérben és dobjunk ki minden szemetet! Mindez gyorsan és könnyedén elvégezhető, eredményeképp pedig bátran kitehetjük az iskolakapunál is gyermekünket, nem kell attól tartanunk hogy a csemeték „szégyenben maradnak”.

Segít a tiszta levegő!
Minden szülő tisztában van azzal, hogy a szundító gyermekek fölébresztése nem kis kihívás, különösen az iskoaév kezdetén. S még ha résnyire ki is nyitják a szemeiket - ami elég az öltözködéshez és a reggelihez, - azonban a jármű ütemes berregése és az utastérben megülő állott levegő gyakran visszaringatja őket a szundiba. Próbálja ki az Ambi Pur illatait és szüntesse meg a dohos, állott szagokat, melyek helyébe így hamar könnyed, friss illatok kerülnek. Amennyiben az ülések is szagokat árasztanak magukból, használjon Ambi Pur textilillatosítót, amely megszűnteti a szövetekbe hatolt kellemetlen szagokat és helyükbe könnyed, friss illatokat varázsol!

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Kedvenc sláger
Egy csapat csacsogó tinédzser a hátsó ülésen őrületbe kergetheti a sofőrt, ezért vonjuk el a figyelmüket egy jó kis zenével! Vegyük elő kompromisszumkészségünket és hagyjuk utasainknak eldönteni, mi a “jó zene”! Nem valószínű hogy a régi suli- rock vagy a 80-as évek pop zenéje mellett teszik majd le a voksot, sokkal inkább Miley Cyrus-ra, vagy a 1 Direction-re esik majd a választás. S mielőtt még kimondanánk, hogy „ez az én autóm, itt én választok zenét!”, gondoljuk meg, hogy megéri-e az utána következő rágógumi pattogtatás és fújjogás amit megérkezésig kell majd hallgatnunk?

Nos, az iskolai menet tekintetében ideje módszert váltanunk, s hamar úgy fog menni minden, mint a karikacsapás!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által