Q&A

Q&A


K: Minden évben alig várom. hogy szabadságra induljunk a vízparti nyaralónkba, azonban amint belépek, azonnal alábbhagy a lelkesedésem: dohos és állott levegő fogad! Hogyan segíthetek ezen anélkül, hogy azonnal tavaszi nagytakarításba kellene fognom?

Valóban nem kellemes úgy megérkezni a nyaralónkba, hogy még mielőtt hátradőlhetnénk és pihenhetnénk, órákat kell eltöltenünk a takarítással? Noha a portalanítást nem tudjuk elvégezni ön helyett, azonban a dohos szagok kiküszöbölésére van megoldásunk: az Ambi Pur. Vigye magával kedvenc, konnektorba helyezhető Ambi Pur illatosítóját, és helyezze üzembe már a megérkezésük alkalmával. Ne feldkezzen meg a bútorokról sem: használjon Ambi Pur textilillatosítót, melyet az ágyakra, szőnyegekre, fotelekre és függönyökre permetezve mindent hamar frissé és illatossá varázsolhat!

K: Az évszakváltáskor történő ki- és bepakolás a ruhásszekrénybe számomra nem kevés munkával jár. Ruháimnak a több hónapos pihenés után kissé állott szaga van, ezért ilyenkor nagymosással kell kezdenem! Van valami titka annak, hogy ruháimat olyan frissen és illatosan vehessem elő, ahogyan elcsomagoltam őket?

Mielőtt téli- vagy nyári álomba küldenénk a ruháinkat, valóban sokat számít az, ha előkészítjük őket, hiszen így a ruhacsere egy sokkal kellemesebb és kevésbé stresszes feladat lehet. Mindenekelőtt válasszunk hagyományos módszereket, mint pl. a molyirtók, a kréta, a levendula, vagy akár a szódabikarbóna szekrénybe helyezését, melyek kordában tartják a “támadókat”. A levendula és a molyirtó-labdák bevált módszerei a molylepkék távoltartásának, miközben a kréta és a szódabikarbóna elvezetik a levegőből a nedvességet. Ha ezek a módszerek nem válnak be, még mindig ott az Ambi Pur textilillatosító: egy gyors permet hamar elűzi a dohos, nyirkos szagokat, és ruháit friss és tiszta illatúvá varázsolja.

K: A barátnőim már pósztolgatják az egzotikus nyaralásokon készített fotóikat, sajnos nekem azonban idén nem telik erre. Hogyan idézhetem meg legalább a nyaralás hangulatát?

Ambi Pur Non-Stop Fresh
Ambi Pur Small Spaces
(58)

Az Ambi Pur Air nem elfedi, hanem megszünteti a házikedvencek okozta kellemetlen szagokat

Fedezze fel most!

Próbálja meg a kedvenc helyeinek, országainak az érdekességeit egy csokorba gyűjteni, s ezek segítségével egy különleges, utópisztikus meseországot teremteni az otthoni környezetében! Kényeztesse magát egy indiai reggelivel, sziesztázzon, ahogy a spanyolok teszik, és hallgasson New Orleans jazzt-t – mintha csak egy Föld körüli útra fizetett volna be. Az illatok nagy mértékben hozzájárulnak a légkör felidézéséhez és segítenek elszökni a szürke hétköznapokból. Használjon konnektorba helyezhető Ambi Pur illatosítót a kedvenc illatával, szűntesse meg a szagokat és ringassa magát egy álomvilágba! S miért ne készíthetne mindeközben egy pár selfie-t is, hogy megmutathassa a világnak: ön így is nagyszerűen érzi magát! Az irigykedő kommentek olvasása valóban azt az érzetet fogja kelteni, hogy ön is vakációzik!

K: Szeretek vendégeket fogadni otthonomban, azonban nagyon zavar a dohányzók után megülő füstszag! Hogyan tudnám ezt úgy kezelni, hogy senkit ne sértsek meg?

Nem egyszerű: nem akarjuk megsérteni a vendégeket, de mi sem szeretnénk kényelmetlenül érezni magunkat a saját otthonunkban. Szerencsére, a dohányosok nagy része tudja, hogy a dohányfüst nem tartozik mindenkinek a kedvenc illatai közé, ezért maguk is ügyelnek arra, hogy máokat ne zavarjanak ezzel. Kérje meg vendégeit udvariasan arra, hogy lehetőleg csak kültéren gyújtsanak rá, és helyezzen egy Ambi Pur illatosítót a bejárati ajtó közelébe! Amennyiben ezt a megközelítést túl direktnek érzi, próbáljon meg a lakásában Ambi Pur elektromos illatpároló készülékeket alkalmazni, amelyek a kellemetlen szagokat könnyed, friss illatokra váltják föl, így otthona mindig füstmentes és “vendégbarát” lehet.

K: A gyerekeim gyakran hívnak át hozzánk barátokat és suli után is át szoktak jönni páran. Noha szívesen látom őket, azonban a szagok, főleg a nyári hónapokban amikor izzadtan érkeznek, - nem épp a legkellemesebbek az orromnak. Hogyan óvhatnám meg az otthonomat (és az ülőgarnitúrámat) attól, hogy végérvényesen kamaszfiú szagot árasszanak?

Az “Eau de Tini Srác” az egyik legfelismerhetőbb és legmakacsabb szagok egyike, amely körbelengi a lakást és bizony megszabadulni sem könnyű tőle. Azonban mielőtt megmutatná a srácoknak a kijáratot, próbálja ki megmentőjét, az Ambi Pur-t! A konnektorba helyezhető elektromos illatpárologtató segít lakását szagmentesen és illatosan megőrizni, az Ambi Pur textilillatosító pedig egyszerű és kézenfekvő megoldást kínál a textilbútorok számára. Egy permet a megfelelő helyre és máris minden illatozik! Ha már végképp nem bírja elviselni a szagokat és azonnali megoldást szeretne, használja az Ambi Pur illatosítók aeroszolos változatát! Az Ambi Pur könnyed és friss illatot hagy maga után, így otthona mindig kellemes levegőt áraszt, mindegy hány tini fiú szállja is meg azt.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

lovrenn7

lovrenn7

Jelentett

szép cikket

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által