8 saját készítésű ajándékötlet anyák napjára

8 saját készítésű ajándékötlet anyák napjára

Ezen a napon a világon mindenhol ünneplik az édesanyákat és mindazt, amit értünk tesznek. Fejezzük ki hálánkat és szeretetünket az alábbi kedves ajándékok segítségével! Aztán ki tudja? Talán mi magunk is kapunk hasonlót..


1. Egy fenséges vacsora
Egy vacsorakészítés (amibe a mosogatás is beletartozik) sok anyuka kívánságlistájának szerepel az élén; épp ezért fogjon össze a család és készítsük el anya kedvenc menüjét! Vállalkozzon mindenki egy-egy fogás elkészítésére, majd jelöljük ki azt a személyt, aki az  asztalterítésért és a vacsorát követő mosogatásért felelős! A JAR Platinum mosogatókapszulák ragyogóan tisztává varázsolják az edényeket, miközben a JAR Original mosogatószerrel gyerekjáték lesz a kézi mosogatás.


2. Házilag elkészített étcsokoládés trüffel
Ajándékozzunk anyának egy gyönyörű díszdobozban átnyújtott, házilag készített trüffelt! Keverjünk össze egy felhevített lábasban 35 dkg étcsokoládét, körülbelül 5 evőkanálnyi tejszínnel, amíg a csokoládé meg nem olvad. Az edényt vegyük le a tűzről, majd keverjünk el benne egy kávéskanálnyi vanília aromát. Helyezzük 2 óra hosszára a hűtőszekrénybe, majd a masszából gyúrjunk golyókat. Hempergessük meg őket darált mogyoróban, kókuszreszelékben vagy kakaóporban. Béleljük ki a dobozt díszpapírral, helyezzük bele a trüffeleket, majd kössük át egy szalaggal! A csokifolt keletkezése szinte garantált, azonban az Ariel 3az1ben mosókapszulák helyreállítják a ruhák eredeti ragyogását.

3. Kézzel kötött kerti virágcsokor
Egy csokor virág igen egyszerű, ám annál kifejezőbb módja a szeretetnek; ráadásul, ha a virágokat a saját kertünkből szedjük, az a gyerekek kreativitásának is teret ad, hiszen maguk állíthatják össze a színes bokrétát. Hadd válogassanak kedvükre a nagymaminak, adjunk hozzá némi zöldet, csomagoljuk színes papírba, és kössük meg raffiával az igazi saját készítésű hangulat kedvéért!

4. Gyógynövényes párna
Egy gyógynövényes párna elkészítése igen egyszerű, ráadásul csak egy kimustrált párnahuzat vagy sál szükségeltetik hozzá. Mossuk ki és szárítsuk meg az anyagot, majd vágjuk a megfelelő formára (a négyzet és háromszög a legegyszerűbbek). Hajtsuk félbe egy zsebet formálva, majd varrjuk össze a széleket, a tetejét pedig hagyjuk nyitva. Töltsük meg a tasakot a kertből szedett gyógy- és fűszernövényekkel (a rozmaring és a levendula tökéletesek erre a célra), vagy vásároljunk külön erre készített mixet. Óvatosan töltsük meg a párnát, majd varrjuk be a tetejét. Kössünk rá masnit, vagy varrjuk bele az ajándékozott nevét, és máris egy különleges, személyre szóló ajándékkal lephetjük meg édesanyánkat.


5. Fotómontázs vagy fényképes bögre
Készítsünk vizuális emlékutazást egy fontos eseményt ábrázoló képmontázzsal (például az unoka első kézben tartása, vagy egy másik különleges születésnapi esemény). No és persze ki tud ellenállni egy unokák fotójával díszített bögrének? Biztosan jól indul a nap, ha a forró tea kortyolgatása közben unokáinak édes arca mosolyog rá.

Jar Platinum Base
Jar Platinum
(192)

Jar Platinum folyékony mosogatószer

Fedezze fel most!

6. Egy bekeretezett rajz vagy festmény
Legyen szó egy művészeti alkotásról, vagy gyermekünk első, mezőt ábrázoló rajzolási kísérletéről, az eredmény mindenképpen hatásos lesz. Csináljunk ebből minden évben visszatérő tradíciót, s kövessük büszkén a képességeik fejlődését!


7. Mosoly a távolból
Ne engedjük, hogy a távolság akadályt jelentsen; egy okostelefon vagy alkalmazás által megosztott fénykép, vers vagy videó, még anyák napja után is nagyon sokáig kincs maradhat. Akár még gyermekünk 18. vagy 21. születésnapjára is!


8. Origami szív
Tervezzünk gyönyörű, papírból készült alkotásokat, ezen ősi Japán művészet segítségével. Egy hajtogatott papírból akár szívet, hattyút, vagy rózsát is varázsolhatunk, egy egyszerű, színes A4-es papír segítségével. Ezt az eredeti, és meglepően strapabíró ajándékot bármilyen origami könyv vagy honlap segítségével elkészíthetjük!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által