Stresszmentes családi utazás

Stresszmentes családi utazás

Az alábbi könnyen megvalósítható módszerek segítségével élvezetesebbé tehetjük a családi utazást.


Tanuljuk meg ‘lenyugtatni a kedélyeket’ és élvezni a nyaralást!

Egy kellemesnek ígérkező út is rémálomba fordulhat, ha a gyerekek idegesek, vagy túl izgatottak. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogyan kezelhetjük az ilyen helyzetet és hogyan élvezhetjük stresszmentesen a nyaralást.

Ön hová tervezi az utat? Sok család már útra készen áll, mások már úton vannak.

Bár a nyaralás lényege a pihenés és a szórakozás, a családi utaknak lehetnek kellemetlen pillanatai: morcos, unott, ideges, frusztrált gyerekek, és robbanásig feszült szülők.

Néhány ‘óvintézkedéssel’ megelőzhetők a rossz élmények. Az alábbi stratégiáknak köszönhetően a következő családi út emlékezetes és jóval stresszmentesebb lesz!

1. Meséljünk a gyerekeknek a helyről, ahová készülünk!
Készítsük fel a gyerekeket, hogy hozzászokhassanak az új hely gondolatához és tudják, mire számíthatnak.

Ha például az ön nővéréhez készülnek - akinek három kutyája és két macskája van, ezt mindenképpen említse meg, valahogy így: "Rózsi néni háza a sok állattól kissé hangos; de meglátjátok, remek móka lesz!”.

A gyerekek sokkal könnyebben hozzászoknak az ilyen jellegű változásokhoz, ha előre tudnak róla, és így senkit nem ér váratlan meglepetés.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ezen kívül fontos a pozitív hozzáállás. Ha a férje családjához tett látogatás az Ön számára kissé stresszes (de ennek ellenére mégis elmennek), ne panaszkodjon a gyerekek előtt! Jobb a szép emlékeket felidézni előttük, például azt, hogy mennyire jó a nagyival és a nagypapával játszani.

2. Az időeltolódás miatti átállás legyen fokozatos!
Ha az úti cél másik időzónában található, a lefekvést hetente 10-15 perccel tolja el (korábbra vagy későbbre). Az ilyen fokozatos átállás megkíméli a családot az utazás során a kimerüléstől. Ne feledje ugyanezt a módszert alkalmazni a visszaút előtti héten is!

3. Tervezzünk előre programokat!
Vigyünk magukkal sok játékot, hogy a gyerekek ne unják, hanem jól érezzék magukat. Indulás előtt kérdezzük megy a gyerekeket, mivel szeretnék magukat elfoglalni a kocsiban vagy a repülőn. Vihetnek magukkal hordozható videojátékot, könyveket vagy vehetünk nekik egy új füzetet a rajzoláshoz.

Ha már semmi nem köti le őket, próbálkozzunk gyerekkorunk játékaival. A családi kedvencek közé tartozik például a barkóba vagy a közös éneklés.

4. Vigyünk az útra kedvenc tárgyakat!
A gyerekek jobban érzik magukat, ha jól ismert tárgyak veszik őket körül. Amikor a megszokott rutinjuk az utazás miatt hirtelen megváltozik, segítsen nekik az ismeretlen hely és helyzetek okozta rossz érzések enyhítésében.

Vigyenek az útra öt kedvenc, kis méretű tárgyat, amit a gyerekek naponta használnak: kedvenc kanalat a reggelihez; játékvonatot vagy plüssmacit; műanyag játékot a fürdéshez; kedvenc könyvet és a saját párnájukat.

A gyerekek a kedvenc tárgyaik közelében azt érzik, hogy nincsenek is olyan távol otthonuktól, és nincs okuk a félelemre!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által