Szoknya varrás otthon

Szoknya varrás otthon

3 gyors, egyszerű és kreatív ötlet, amelyet egy hétvége alatt megvalósíthat.


Könnyen elkészíthető lányka szoknya
Az általunk bemutatott szoknyát pofonegyszerűen elkészítheti. Ön választhatja ki a méretet, így egy Barbi baba számára vagy unokahúga ízléséhez igazítva is elkészíthető. Nézzen körül és válasszon egy célnak megfelelő szép sima, vagy mintás anyagot. Jól jön ehhez a ruhadarabhoz egy már szegett szélű vagy hímzett, újra felhasználható anyag is, de egy régi szoknyát is átszabhat a kívánt méretre. Ha olyan anyagot talál, amely más színben tetszene Önnek, hideg vízzel felhasználható kelmefestékekkel könnyen átszínezheti őket. A terítéshez már nem használt fehér, damaszt asztalterítők átfestve kifejezetten szépek, mivel a szín kiemeli az anyagba szőtt mintát.

Amire szüksége lesz:
egy darab erős szalag, amely elég erős lesz hajtóka számára
mérőszalag
hideg vízben oldható ruhafesték (tetszés szerint)
a derékméretnek megfelelő széles gumiszalag
nagy biztostű
kézi varrótű
varrócérna
gombok és díszek, ízlés szerint

Elkészítése:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. Az elkészítendő szoknya kívánt hosszánál 10 cm-rel hosszabb téglalapra lesz szükség, amely elég széles egy húzott szoknya elkészítéséhez. Amennyiben az anyagot festeni szeretné, kövesse a ruhafesték használati utasítását.
  2. Mossa és vasalja ki az anyagot, majd alul keskenyen és duplán hajtsa be, felül pedig egyszer és szélesebben. A felhajtásokat egyenletesen vasalja le. Ha a felhasznált anyag már szép, kész szegéllyel rendelkezik, használja a szoknya aljához, amelyet így már nem szükséges felhajtania.
  3. Kézzel vagy a varrógép cikkcakk programjával varrja meg a szoknya alsó szegélyét, a derékrésznél pedig egyenes öltést használjon. Ügyeljen arra, hogy a gumiszalag befűzéséhez elég szélesre hagyja a korcot!
  4. Ha zsebeket szeretne a szoknyára, egy textildarabot négy oldalán szegjen be és a kívánt helyre varrja rá alul és két oldalt.
  5. Hajtsa ketté a szoknyát a és színükkel egymás felé illessze össze a két elvarratlan oldalt. Az alsó szegélytől indulva a varrógép egyenes öltését használva egészen a derékrészig varrja végig a széleket. A korc aljánál ne varrjon tovább, hogy a gumiszalagot majd be tudja fűzni. Dolgozza el a varrást, majd fordítsa ki a szoknyát.
  6. Szúrja a biztostűt a gumiszalagba, majd zárja be és fűzze be a korcba úgy, hogy az anyagot egyenletesen futtassa rá a biztostűre. Vigyázzon, hogy a gumiszalag másik vége ne ‘szaladjon be’ a korcba; a biztonság kedvéért akár oda is erősítheti a korchoz.
  7. Amikor a biztostű előbukkan a korc másik oldalán, a gumiszalag két végét erősen varrja össze. Ezután fordítsa be és kézzel varrja be a nyílást. Vasalja át az elkészült szoknyát. Tetszés szerint díszítheti gombokkal vagy egyéb kiegészítőkkel.Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által