Benti Programok és Játékok Gyerekeknek

Szórakoztató benti játékok gyerekeknek

Ismerj meg mókás benti programokat és játékokat, hogy értékesen töltsetek időt otthon gyerekeiddel. Légy kreatív és élvezd az időt gyerekeiddel otthon.


Néhanapján nagyszerű érzés otthon maradni és csak játszani, lazítani a gyerekekkel.

Íme, néhány remek módszer arra, hogy gyermekeinkkel minőségi időt töltsünk.

Öltözős játék

Ez a játék kiváló módja annak, hogy magunkban és gyermekeinkben is felpezsdítsük a kreativitást. Mi valószínűleg nem hordhatjuk az ő ruháikat, fordítva azonban már lehetséges. Próbáljuk meg eljátszani valamelyik Disney film kedvenc jelenetét, s kétség kívül lesz elég anyagunk a következő családi fotóalbum összeállítására.

Dekorációs játék

Amennyiben falaink lemosható festékkel vannak borítva, válasszunk ki bátran egy felületet és engedjük a gyerekeknek, hogy kedvük szerint pingálják ki azt. Had ragasszák csak fel kedvenc matricáikat és fessék fel mesefiguráikat! Persze úgy is lehet, hogy mi magunk választunk ki egy színt vagy témát, és a lurkókkal eszerint dekoráltatjuk ki az adott területet. Ez egy hosszas projekt lehet, ami kétségtelenül beszélgetés témája lesz majd a látogatóinkkal.

Bunkerépítés

A plédekből épített várakkal nehezen lőhetünk mellé gyermekeinknél. Használjunk takarókat, párnákat és kartondobozokat, vagy barmit, ami eszükbe jut az építéshez! Anyu és apu is részese lehet a kalandnak, amikor egy biztonságos kuckóban mesélik el az esti mesét!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Fotóalbum készítése

Jelentsük be otthon „kötelező” programként a családi fotóalbum elkészítését, melyben számítunk a gyerekek közreműködésére! Ezzel nemcsak lefoglaljuk őket az adott időre, de évekkel később rengeteg szép emléket idézhetnek majd fel a fényképek böngészése közben.

Közös sütés-főzés

Engedjük a kicsiknek, hogy segítsenek elkészíteni ebédjeiket, ezáltal növelve önbizalmukat a konyhában. Azzal, hogy lehetőséget nyújtunk számukra az alapanyagok kiválasztására, elkerülhetjük a későbbi válogatós elégedetlenséget is. A gyerekek sokkal szívesebben fogyasszák el az eléjük tett ételeket, ha részesei voltak azok elkészítésének!

Matematikai játékok

A gyerekjátékok nem minden esetben igényelnek labdát vagy számítógépet!   Játsszunk velük matematikai és logikai játékokat, hogy ösztönözzük őket a kreativitására, valamint tornáztassuk meg az elméjüket! Ennek még az iskolában is érezhető hatása lesz.

Egy otthon töltött játszós nap a gyerekekkel teret enged kreativitásuknak, képzelőerejüknek és annak, hogy csodálatos élményeket osszanak meg egymással, nem beszélve a kötelékről, amely ezáltal jelentősen megerősödik.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81