Szórakoztató szülinapi játékok hároméveseknek – és az összes vendégnek

Szórakoztató szülinapi játékok hároméveseknek – és az összes vendégnek

A harmadik születésnapját ünneplő gyerekeknek még nem érdemes játszóházba szervezni a bulit, mert sokba kerül, és az idegen hely ijesztő is lehet számukra. Az otthoni ünnepléshez azonban érdemes néhány játékötlettel készülni, hogy mindenkit – a szülőket is – elszórakoztassuk.


Ha nem akarjuk, hogy a kicsik szétszedjék a lakást, és a szülők rohangáljanak a gyerekük után, szervezzünk nekik közös játékokat. Egy háromévest nagyjából másfél óráig tudunk lekötni, úgyhogy körülbelül ennyi időre készüljünk.

Ruhacsipeszelés
A gyerekeket két csapatra osztjuk, kiválasztunk közülük egyet-egyet, és középre állítjuk. Mindkét csapatnak adunk egy kosárnyi színes csipeszt. A feladat az, hogy egy perc alatt annyi csipeszt tegyenek a középen álló társukra, amennyit csak tudnak. Természetesen az a csapat nyer, amelyik a legtöbbet tudja.

Vak fogócska
Bekötjük az egyik gyerek szemét. A többi gyerek futkosson körülötte, neki pedig meg kell fognia egyet, és ki kell találnia, kit fogott meg. Ha kitalálta, az ő szemét kötjük be. Ennél a játéknál előfordulhat, hogy lesz olyan gyerek, aki direkt szeretné, hogy őt fogják meg. Ha nem sikerül elmagyarázni neki, hogy az úgy nem szórakoztató, akkor inkább kezdjünk másik játékot, mert veszekedés lehet belőle.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Lufiágy
Vegyünk egy paplanhuzatot, és töltsük meg felfújt lufikkal (vigyázzunk, hogy a lufik ne legyenek túl kemények, különben könnyen kipukkadnak). Egy nagyobb huzatba akár száz lufi is belefér. Ezután engedjük meg a gyerekeknek, hogy ugráljanak rajta, amíg a lufik kipukkadnak.

Rajzolás bekötött szemmel
Ehhez a játékhoz a szülők is kellenek! Vegyünk elő egy táblát, majd az egyik szülő rajzoljon rá valamit, amiből hiányzik egy részlet (pl. állat farka, ház ablaka, kocsi kereke stb.). Ezután ennek a szülőnek a gyereke bekötött szemmel rajzolja meg a hiányzó részletet. Természetesen minden szülő és minden gyerek kerüljön sorra!

Elvarázsolt gumicukorka
Tegyünk ki az asztalra egy tenyérnyi gumicukrot úgy, hogy az egyes darabok ne érjenek egymáshoz. Ezután az egyik gyereket, aki játszani szeretne, küldjük ki a szobából. A többiek közben kiválasztanak egy gumicukrot, amely az elvarázsolt darab lesz. Ezután visszahívjuk a játékost, aki addig eheti egyenként a gumicukrokat, amíg ki nem választja az elvarázsoltat. Ha ehhez hozzáér, a többieknek fel kell kiáltani. Az asztalon maradt gumicukrokat a többiek ehetik meg. Ha a játékos véletlenül éppen elsőre eltalálja, melyik volt az elvarázsolt darab, akkor az összes gumicukrot ő eheti meg.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által