Születésnapi ötletek

Születésnapi ötletek

Sokszor okoz gondot, hol tartsunk születésnapi partit, ha inni is szeretnénk, ráadásul másnap reggel nem esik jól, ha a család apraja-nagyja már korán felkelt minket.


A megoldás: béreljünk a társaságnak egy egész házat két napra!

Ha nagy bulit szeretnénk csapni, de nem akarjuk zavarni a szomszédokat, és nem szeretnénk hajnalban szétszéledni,, béreljünk a társaságnak egy egész házat!

Üdülőház

A Mecsek lábánál, Izményben található egy üdülőház, amelyet egy parasztházból alakítottak át szálláshellyé. Tíz szobájuk van, ahol összesen 82 embert tudnak fogadni. Ha nem szeretnénk kocsival menni, külön busszal el is jönnek értünk, sőt igény szerint be is vásárolnak helyettünk. Svédasztalos reggelit kínálnak, az ebédet és a vacsorát pedig saját főzőkonyhájukban készítik el. Ha szeretnénk, magunk is főzhetünk bográcsban vagy a kemencében – ehhez is adnak mindent: fát, bográcsot, húst, köretnek valót, ráadásul ugyanazért az árért! Egy éjszakát fejenként mindössze 5990 Ft-ért tölthetünk náluk, de ha már két éjszakára megyünk, akkor csak 4990-ért. Ha gyerekes bulit szervezünk, 3 éves kor alatt ingyen jöhetnek, 6 éves kor alatt pedig fél áron.

Hotel

Ha nem akarunk nagyon messzire utazni Budapesttől, és egy kis wellnessezésre is vágyunk a buli előtt vagy után, válasszuk a Balatonvilágoson, egy gyönyörű ősfás parkban található hotelt, ahol 15 fő felett zártkörű partit tarthatunk. Kétágyas vagy két légterű családi szobákban alhatunk, az ellátás pedig svédasztalos reggeli és vacsora helyi finomságokkal. A fejenkénti 14 900 Ft-os árban van egy 2 ezer forint értékű masszázskupon, egy üdvözlő forralt bor, és fürdőköpeny használat. Igény szerint karaokét rendezhetünk vagy dj-t is bérelhetünk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Vendégház

A Békéscsabától 15 km-re található dobozi vendégház önállóan is kibérelhető, akár ellátás nélkül is. Összesen öt darab kétágyas szoba található benne, így egy kisebb társaság szépen elfér. Egy szoba ára egy éjszakára 6000 Ft, a félpanziós ellátás fejenként 4800 Ft. A vendégek közösen használhatják az éttermet, a teraszt és a kerthelyiséget, emellett bográcsozási, grillezési lehetőség is van.

Kulcsosház

Ha nincs igényünk arra, hogy ellátást is kapjunk, akkor a legjobb megoldás egy kulcsosház bérlése. Magyarországon már nagyon sok helyen találunk ilyen szállást, így az a legegyszerűbb, ha ellátogatunk arra a weboldalra, ahol tájegységek szerint tudunk magunknak házat keresni.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által