Szülinapi ajándék férfiaknak

Szülinapi ajándék férfiaknak

Nem kell hozzá sok pénz, csak egy kis kreativitás és szeretet: születésnapján meglephetjük párunkat olyan ajándékkal is, amelynek a megvalósításához pusztán egy kis időre van szükség.


A legtöbb férfinak meglehetősen nehéz ajándékot vásárolni. Ehhez ajánlunk most néhány kreatív ötletet.

Levelek egy évre
Sokszor mérgelődünk, amikor a családfő már megint nem tudja, kinek mikor van a születés-, illetve névnapja, vagy hogy mikor mi fog történni az elkövetkező időszakban. Elkerülhetjük a vitákat és szemrehányásokat, ha egy évre előre minden hónapra írunk neki egy kártyát, amelyen felsoroljuk a fontosabb évfordulókat és programokat.

Szabadon felhasználható kupon
Ha nem szeretnénk valamilyen tárgyi jellegű ajándékot adni, akkor gondolkozzunk el azon, hogyan könnyíthetnénk meg a párunk vagy az édesapánk életét. Ehhez nincs is másra szükség, mint néhány színes kartonlapra, amelyből kupont készítünk, és felajánljuk szolgálatainkat: lehet ez fűnyírás, reggeli készítés, autómosás, vagy bármi más, ami mindig az ő feladata, de nem szereti elvégezni.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Szeretlek, mert…
Mi, nők szinte naponta elvárnánk, hogy a párunk elmondja nekünk, mennyire szeret minket és miért. Pszichológusok szerint ez nemcsak a mi lelkünknek tesz jót, hanem a férfiakénak is. Írjuk hát össze kis papírokra, mit szeretünk a párunkban, és tegyük őket egy dobozba. Miközben írjuk, gondoljunk a belső jellemvonásaira és a külső jegyeire is!

Oscar díj férjeknek
Egyedi és ötletes ajándék lehet hálánk és elismerésünk jeléül egy műanyag, aranyszínűre festett Oscar-szobor. Biztosan örülni fog neki, amikor elolvassa a „Legjobb férj” feliratot, amit az elejére gravíroztattunk.

Extra tipp
A technikai újdonságoknak minden férfi örül, úgyhogy akár egy ilyet is ajándékozhatunk neki. Az elektromos és manuális változatban is elérhető borotva például a legjobb megoldás az érzékeny bőrű férfiak számára, emellett a borotválkozás kíméletesebb és kényelmesebb is vele.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által