Teendők listája az ágybabújás előtt gyermekek számára

Teendők listája az ágybabújás előtt gyermekek számára

Győződjünk meg arról, hogy mielőtt elmennek lefeküdni, gyermekeink elvégezték az aznapi teendőiket!


Tegyük mindezt élvezetessé számukra!Amire szükség lesz:

Feladatlista, melyet e linkre kattintva nyomtathatunk ki

  • A4-es keret
  • fonal
  • 6 db gyöngy
  • olló
  • gemkapocs
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
Szabdaljuk fel a fonalat 6 részre, hosszúságuk a papír szélességével egyezzen meg. Fűzzük át a fonaldarabokat a gyöngyökön.A fémkapocs segítségével szúrjunk 12 lyukat a papírlapba, majd bújtassuk át a fonalakat a lyukakon és kössünk csomót a lap hátulján, ellenőrizve, hogy elég stabilan  rögzítettük.

Tipp: A biztonság kedvéért ragasszuk le a csomókat,keretezzük be a lapot és készen is vagyunk!

Ajánlott bejegyzések:

Só-liszt gyurma másként - színes, süthető
Mit tehetünk, ha be vagyunk zárva a lakásba már három napja, mert rossz az idő?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81