Téli programok itthon

Téli programok itthon

Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy télen a legjobb program a meleg szobában egy jó filmet megnézni. Íme néhány programajánlat, amely biztosan mindenkit kicsalogat a négy fal közül.


 Télen is érdemes kimozdulni a lakás melegéből, hiszen számos programlehetőség vár minket egész Magyarországon. Ha romantikára vágyunk, mehetünk kettesben, a párunkkal, de kiváló lehetőségeket találunk az egész család részére is.

Kettesben

Borünnep Vonyarcvashegyen

Ha a nagy hidegben egy kis melegségre vágyunk, látogassunk el párunkkal Vonyarcvashegyre. Január 21-én ugyanis egész napos borfesztivált rendeznek a Balatonnál, a 200 éves Festetics Pincében és a Festetics Rendezvényközpontban, ahol tíz pincészet borait kóstolhatjuk meg. Szakmai előadásokkal, kézművesvásárral és a legfinomabb balatoni sajtokkal várják az odalátogatókat. A program karszalaggal látogatható, amely korlátlan kóstolásra jogosít a rendezvény ideje alatt. További információk: http://vonyarcvashegy.hu/programok/vince-napi-borparade

Hévízi vízitúra

A Hévízi-tó meleg vízének nagy részét a Hévízi-lefolyó vezeti el, amelyen télen is szerveznek kenutúrákat (januárban 15-én és 29-én, februárban pedig 12-én és 26-án). A túra a tó déli árapasztó zsilipjétől indul, és körülbelül hatórás. A 10 kilométeres úton, az ilyenkor is több mint 20 fokos víz felett a páratakaró mögül különféle tündérrózsák és vízi madarak (tőkés réce, kis vöcsök, kárókatonák, szürke gém, nagykócsag) tűnnek elő, amely igencsak szép látványt nyújt.  A túrára előzetesen jelentkezni kell, további információkat a https://www.bfnp.hu/hu/programok/hevizi-lefolyo-vizitura-4 oldalon találunk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Gyerekekkel

Hófesztivál a Mátrában

A mátraszentistváni Síparkban január 26–28. között hatodszorra rendezik meg az ország legnagyobb sípályás havas fesztiválját. A Hófesztiválon színes sportprogramokkal és koncertekkel várják a téli sportok szerelmeseit. Lesz ingyenes sí- és snowboard-oktatás, sídiszkó, különböző vetélkedők és játékok, ezenkívül szombaton délután Radics Gigi sztárvendég élő koncertjét hallgathatjuk meg. A program zárásaként egy látványos pirotechnikai elemekkel és tűzijátékkal díszített showműsort is láthatunk majd. Hasznos információkat a rendezvény honlapján (http://hofesztival.hu/ találunk.

Kirándulás Szilvásváradra

Ha a gyerekek szeretnek túrázni, télen is érdemes egyszer ellátogatni a szilvásváradi Fátyol-vízeséshez. Ilyenkor a táj nyugalma még varázslatosabb, hiszen nem áll hatalmas kocsisor az erdőszélen, és ha szerencsénk van, a befagyott Szalajka-vízesésben is gyönyörködhetünk. Innen könnyű és nehezebb túraútvonalak közül választhatunk, és akár az Ősember-barlangig is felgyalogolhatunk, onnan pedig Istállóskőt vehetjük célba. Hasznos információk a túraútvonalakról:  http://www.szalajkaliget.hu/gyalogos-turautvonalak-bukk

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által