Töltsön minőségi időt a fiával

Töltsön minőségi időt a fiával

Hogy lehet jól eltölteni ezt a különleges időt együtt, távol a mindennapi feladatoktól


Mindegy, hány éves a fia, a vele töltött idő nagyon értékes, és különösen a nagyobb gyerekek esetében, ha együtt csinálnak valamit, az gyakran a legjobb módja annak, hogy ellazítsanak, elmondják a híreiket, vagy ami épp foglalkoztatja őket.

5 lehetőség a közös időtöltésre

1. Lassítsanak le iskolából hazafelé menet
Kisebb gyerekekkel, ahelyett, hogy rohannának haza, mint mindig, tegyenek kitérőket. Esetleg vigyen egy labdát, és a parkon keresztül menjenek haza. Csak ő és Ön!

2. Sütiszünet
A nagyobbacska fiúk suli után gyakran eltűnnek a szobájukban, de megkérdezheti a fiát, hogy akar-e inni Önnel egy gyümölcslevet, vagy kér-e sütit (tökéletes csali!), van-e kedve leülni 10 percre együtt. Ebből gyakran fél óra lesz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3. Sportnap szombaton
Ha általában az apuka viszi el a fiát focizni vagy úszni, alkalmanként ajánljon fel egy cserét. Esetleg csatlakozzon valahogy a csapathoz.

4. Menjenek el bowlingozni
Együtt sportolni a fiúkkal nagyszerű időöltés. A bowling, vagy valami hasonló (akár csak egy számítógépes játék, vagy TV játék otthon) könnyen lehet olyasmi, amiben az Ön fia jobb, mint Ön. Kérjen tőle néhány tippet.

5. Találja ki, mit szeret csinálni
Ahogy nőnek a gyerekek, Önnek már nem kell annyira „szociális szervezőnek” lennie. De ha van kedvenc írójuk vagy képregény szerzőjük, vagy filmjük, amit nagyon szeretnek, keresse a lehetőséget, hogy elmenjenek együtt valahová – egy Dr Who vagy Harry Potter kiállításra, egy könyvdedikálásra, stb.


 Ismerkedés gyermekeknek az idő fogalmával és az órával
 Hogyan beszéljen gyermeke tanárával?
 Krumplinyomda készítése

Ön is szeretne több időt tölteni fiával? Osza meg ötleteit másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által