Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak

„Idén végre le fogok fogyni!” „ Januártól nem dohányzom!” „Minden hónapban félreteszek egy kis pénzt!”.


Ilyen, és ehhez hasonló fogadalmakkal kezdjük az újévet, hogy jövőre újra megfogadjuk ugyanezeket. De vajon miért nem tudjuk betartani az újévi fogadalmainkat?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Igazán akarni
Ahhoz, hogy egy célt elérjünk, az áhított dolgot nem árt, ha valóban nagyon akarjuk. Nemcsak azért, mert igazán így vagyunk képesek megmozgatni magunkban bármit is, hanem azért, hogy olyan dolgokért tegyünk majd erőfeszítést, amelyek valóban fontosak a számunkra. A siker kulcsa tehát másként megfogalmazva nem más, mint az őszinte vágy, hiszen hogyan is tudnánk lefogyni például, ha valójában nem magunk miatt szeretnénk, hanem mások miatt?

Az első lépések – lássuk a célt!
Az újévi fogadalmak átszövik az év első hónapját. Mindenki nagy reményekkel vág neki különböző elhatározásaival az új évnek, a kitartás pedig hol korábban, hol pedig később, de általában leolvad az emberek nagy részéről. Az egyik legfontosabb része a sikeres újévi fogadalmaknak, hogy a cél, amelyet kitűztünk olyan eredményt adjon, amelynek valóban nagyon örülünk, és úgy érezzük, érdemes volt érte küzdeni. Már az első pillanatokban lássuk magunkat boldognak, érezzük magunkban az örömöt, amikor elképzeljük, hogy milyen lesz majd az élet, amely általunk lett több és jobb. Merjünk álmodni és a legfontosabb: higgyünk magunkban és a vágyainkban!

Kis lépések
Bár különbözőek vagyunk, a drasztikus változásokat általában kevesen képesek kitartóan fenntartani. A cigarettát nem tudjuk egyik napról a másikra letenni, a kilóinktól nem fogunk tudni azonnal megszabadulni, a hirtelen váltások helyett tehát érdemes valamilyen fokozatosság szerint megvalósítani az újévi fogadalmainkat. Mindez nemcsak azért fontos, hogy legyen időnk az átállásra, hanem azért is, mert a túl nagy elvárásoknak kisebb eséllyel felelünk meg.

Örüljünk a sikernek!
Minél tovább megyünk egy-egy újévi fogadalom teljesítésében, annál nagyobb lehet az örömünk. Az öröm pedig a legfontosabb része a dolognak, keressük a pozitív visszajelzést és a legkisebb eredményeinkre is legyünk büszkék! Tűzzünk ki kisebb célokat is egy nagyobb cél megvalósítása mellett! Az apró sikerekből energiát meríthetünk majd, ami abban segít, hogy minél közelebb kerüljünk az áhított vágyunk beteljesedéséhez és higgyünk magunkban. Beszéljünk másoknak a fogadalmainkról! Ha mások előtt vállaljuk a feladatainkat, inspirálhat minket, hogy nemcsak magunknak kell teljesítenünk, de mások előtt is.
Ne feledjük, az újévi fogadalmaink sikere egyedül csak rajtunk múlik! Ha kitartóak vagyunk és hiszünk magunkban, valamint az álmainkban, jövőre nem kell újra nekivágnunk az idei elhatározásainknak!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által