Ujjfesték házilag

Ujjfesték házilag

Az ujjfestés egy remek program a kicsik számára. Kövessük az alábbi tippeket, hogy elkészíthessük saját verziónkat otthoni kellékekből. A recept ehető alapanyagokból készül (bár nem a legfinomabb) és vegyszermentes. S ami a legjobb az egészben: elkészítése egyszerű, a festék pedig sokáig eláll!
Szükségünk lesz egy tálra vagy tégelyre a festéknek, valamint egy bögrére (a hozzávalók kiméréséhez), kukoricalisztre, ételfestékre és meleg vízre.Használjunk alapszíneket (piros, sárga, kék), hogy később keverhessünk újakat. Első lépésként szórjunk két bögrényi kukircalisztet a tálba. Öntsünk hozzá egy evőkanálnyi ételfestéket.Adjunk hozzá két pohár hideg vizet és keverjük csomómentesre.Öntsük föl kb. három-négy bögre meleg vízzel (nem legyen forró), amíg el nem érjük a nem túl híg, massza állagot. Nem lesz olyan, mint a bolti festék, inkább zselészerű anyagot kapunk, ami a lehűlés közben egyre inkább tapasztalható.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

CsatlakozomMielőtt odaadjuk a gyerekeknek, várjuk meg, míg teljesen kihűl. Készen is van! A kis művészeink nyugodtan mártogathatják ujjaikat.Mint minden gyerekfoglalkozásnál, most is biztosítsuk a könnyen tisztítható terepet. Kezdődhet az alkotás!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által