Ünnepeljük meg #nagyszeruanyukakat!

Ünnepeljük meg #nagyszeruanyukat!

Az anyaság egy lélegzetelállító szerep. Néha fárasztó, nehéz és kihívásokkal járó, ugyanakkor hihetetlenül felemelő feladat. Tele van szépséggel és örömökkel, maszattal és könnyekkel, a végén pedig mindig akad egy újabb esti mese, egy elkészíteni való uzsonnás doboz, vagy egy gyógypuszira váró lehorzsolt térdecske.


Az EverydayMe jól tudja, mivel jár az anyaság: ismerjük az álmatlan éjszakákat, az aggodalmakat, a sok fejtörést, s persze a megtérülő pillanatokat is. Tisztában vagyunk az anyaság felé támasztott elvárásokkal, s megértjük a mai szülők kihívásait. Az anyaszerep rengeteget változott az elmúlt ötven év során. A mai anyukák gyakran nagyon komplex valósággal néznek szembe, miközben próbálnak felnőni a feladathoz és maximálisan teljesíteni. Nem csak a szakács, az ápolónő és a takarítónő szerepét kell betölteniük: emellett játszótársnak, hősnek, edzőnek és cinkostársnak is kell lenniük. Mindig bátrak, önzetlenek és kitartóak, s az anyaság ösvényeit taposva ők maguk is folyamatosan tapasztalnak, miközben gyermekeiket készítik fel arra, hogy egykor ők maguk is bölcs, erős és önálló felnőttek legyenek.

Az anyasághoz elszántság és kitartás, ugyanakkor támogatás is szükséges. Az EverydayMe büszkén vállalja magára e támogatói szerepet: apró praktikákkal nyújt segítséget a mindennapokban, ezzel könnyíti meg az anyukák és háziasszonyok életét. Azt szeretnénk, ha idén anyák napja alkalmából minden anyuka felismerné saját erényeit és nagyszerűségét! Minden anyuka más és más, csakúgy, mint a hátterük: vannak fiatal vagy idősebb édesanyák, egyedülállók és örökbefogadók, pótmamák, nagymamák és persze kismamák. Közös vonásuk azonban az a szeretet és elkötelezettség, amit gyermekeik iránt éreznek. Anyák napja alkalmából ezeket a nagyszerű tulajdonságaikat szeretnénk ünnepelni.

Mindezek figyelembevételével állítottuk össze kvízünk kérdéseit, melynek célja, hogy fényt derítsen arra, mitől nagyszerű édesanya Ön. Játsszon velünk és nyerjen számos ajándékot kedvenc márkái közül!

Ön szerint mi tesz egy anyukát nagyszerűvé? Ossza meg véleményét másokkal is, hozzászólás formájában! S végül, de nem utolsó sorban csatlakozzon hozzánk az anyák napi ünneplésben! #nagyszeruanyukakRegistration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által