Utazás babával – Mit vigyünk magunkkal… és mit ne!

Utazás babával – Mit vigyünk magunkkal… és mit ne!

Utazni a babával izgalmas, végre kiszabadulhat anya is a négy fal és a jól ismert környezet hálójából. Az első csomagolás azonban rengeteg buktatót rejteget, hogyan kerüljük el, hogy elcsomagoljuk az egész háztartásunkat?


Tényleg mindenre szükségünk van?

Az első utazás előtt jó, ha néhány dolgot átgondolunk.Ha pontosan felkészülünk ugyanis a nyaralásra, nem kell óriási plusz bőröndökkel felkerekednünk. Gondoljuk végig a kicsi körüli napi teendőket és a napirendjét, és csak azokat a dolgokat vigyük magunkkal, amire feltétlenül szükség van. Lehetséges, hogy a kicsi kiválóan meglesz az óriási, felhúzható zenélő játéka nélkül is! Ha valamiből van lehetőségünk kifejezetten utazásra való változatot vásárolni, érdemes beruházni rá, különösen akkor, ha rendszeresen fogunk majd utazni. Utazóágyat, babaüléses hátizsákot és egyéb olyan eszközöket, amelyek valóban drágák a használati időhöz arányosan, érdemes kölcsönkérni!  Nem kell minden szituációra felkészülnünk, legyünk rugalmasak! A teljes ruhatár helyett számoljuk a napokat és csak néhány plusz darabot tegyünk be a bőröndbe.

Vásároljunk helyben!

Érdeklődjük meg a nyaralás szervezésekor, hogy milyen vásárlási lehetőségeink lesznek a helyszínen. Ha nagyobb áruház is lesz a környéken, nyert ügyünk van, de a helyi hálózatokban is biztosan vannak babaápolási termékek és élelmiszerek. A pelenkából nem érdemes hatalmas csomagokat cipelni sok száz kilométeren keresztül, és babavízből is jó eséllyel tudunk majd válogatni a helyi boltokban. Olyan dolgokat vegyünk csak meg előre, amelyekről tudjuk, hogy problémás lehet a beszerzése és nem nélkülözhető. Tápszert, különleges bébiételeket jó, ha előre megveszünk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ami ne maradjon ki!

A hivatalos iratokat mindenképpen vigyük magunkkal, pontosan úgy, mint ahogy magunknak! Útlevél, tb kártya nem maradjon ki és néhány plusz dologra is jó, ha gondolunk! Ha valamilyen speciális betegsége, allergiája van a babának, ne csak gyógyszerekkel készüljünk, de még itthon nézzük meg, hogy probléma esetén hová tudunk majd helyben fordulni! Tudjuk angolul a probléma nevét, és néhány fontos dolgot róla, hogy az idegen orvos gyorsabban tudjon segíteni!

Bár az első nyaraláskor úgy tűnik, hogy az egész lakást összecsomagoltuk, később egyre rutinosabbak leszünk. Néhány év és nem akarjuk már elvinni a vasalót és a fertőtlenítő készüléket sem a mérleggel együtt, sőt, talán még akkor sem fogunk pánikba esni, ha egy bőrönddel kevesebbet viszünk véletlenül…

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által