Valentin napi ajándék házilag

Valentin napi ajándék házilag

Valentin-nap alkalmából szeretné párját saját készítésű, egyedi ajándékkal meglepni?


Íme négy egyszerű, mégis nagyszerű és olcsó ötlet.

Ha nem akarunk sokat költeni, de szeretnénk a párunkat meglepni valami különleges és egyedi ajándékkal, legyünk kreatívak, és készítsünk magunk egyet!

1. Ajándékutalvány
Készítsünk ajándékutalványt, amelyre aztán ráírhatjuk azt, amivel szeretnénk őt meglepni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán olyasmikre, amelyek értékesek, de ez nem kimondottan pénzben mérhető.

  • Utalvány egy olyan masszázsra, amit szeretnél
  • Utalvány egy különleges éjszakára
  • Utalvány egy olyan napra, amikor minden úgy történik, ahogy te akarod
  • Utalvány egy bocsánatkérésre – ha ezt felmutatod, egy alkalommal nem kell elnézést kérned
  • Utalvány olyan mozira, amit te szeretnél megnézni
  • Utalvány egy reggelire az ágyban
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az ajándékutalványt a felirat elkészítése után díszítsük fel szívecskékkel és közös fotókkal.

2. Sütemény szerelmi vallomásokkal
Köztudomású, hogy a férfiakat a hasukon keresztül könnyen meg lehet fogni. Remélhetőleg a párunk az édességeket is szereti. Ha így van, süssük meg neki a kedvenc aprósüteményét, és mindegyikre írjunk rá ételfestékkel valamilyen kedves üzenetet, szerelmi vallomást.

3. Saját készítésű „sörlikőr”
Sokkal személyesebb lesz egy üveg ital, ha nem a boltban vásároljuk meg, hanem saját magunk készítjük. A férfiak többsége szereti a sört, így olyat ajánlunk, amelyben az is megtalálható. Egy üveg különleges likőrhöz folyamatos kevergetés mellett melegítsünk fel fél liter barna sört és 20 dkg cukrot, de figyeljünk rá, hogy ne forrjon fel. Adjunk hozzá 3/4 liter égetett szeszt (38%-os) és egy csomag vaníliás cukrot, és melegítsük össze. Az elkészült sörös likőrt töltsük egy szép üvegbe, hűtsük le, és ha van rá időnk, csináltassunk rá címkét valamilyen kedves felirattal.

4. Fotóalbum
Mindegy, hogy pár hónapja vagy évek óta vagyunk együtt, biztosan vannak szép emlékeink – és közös fotóink. Az egyik legszebb Valentin-napi ajándék a saját készítésű fotóalbum: nemcsak a közös nyaralás vagy hétvége fotói lehetnek benne, hanem az első szerelmes üzenet képe az ismerkedési időből, vagy bármilyen emlék az első randevúnkról.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81