Városnézés Budapesten

Városnézés Budapesten

Még egy született budapestinek is érdekes lehet egy felfedező és ismerkedő túra a fővárosban. De pontosan hol is lehet befizetni egy ilyen programra?


Ha a vendégeinknek szeretnénk megmutatni a fővárost, vagy mindig is szerettünk volna elmenni egy városnéző túrára Budapesten.

Piros, sárga, kék
Egy jeggyel a Hop On Hop Off feliratos piros és sárga színű buszokra, valamint kék színű hajókra szállhatunk fel. A jegy az első felszállás napjától érvényes, és még az azt követő napon is felhasználható. A buszon 22 nyelven lehet az idegenvezetést hallgatni, a hajón pedig németül és angolul. Márciustól októberig a piros busz félóránkként indul a József nádor térről, a sárga az Erzsébet térről, a hajó pedig óránként a Vigadó tér, 8A kikötőjéből. Fel- és leszállni a 27 busz- és 3 hajómegálló bármelyikében lehet.
Jegyárak: felnőtt 6000 Ft, diák 5500 Ft, gyerek hatéves korig ingyenes. Budapest-kártyával az árból 20 % kedvezményt kapunk. Jegyet az információs pontokon, Tourinform-irodákban, a városnéző járműveken és az interneten is vehetünk.

Kétéltű jármű
Körülbelül 1 óra 45 perc az a különleges túra, amely egy „kétéltű” járművel visz minket körbe Budapesten. A Magyar Tudományos Akadémia elől indul a sárga Riverride feliratú busz (Széchenyi tér 7/8), amely Budapest nevezetességeit megmutatva a Dunába is bemegy, és ott folytatja a városnéző körutat.
Jegyárak: felnőtt (14 éves kortól) 8500 Ft, gyerek 6000 Ft, 6 éves kor alatt pedig ingyenes. Budapest kártyát ők is elfogadnak. A jegyet elővételben vagy az irodában (V., Akadémia u. 1.) lehet megvenni.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Egyénre szabva
Ha nem csoportos városnézés keretében szeretnénk megismerni Budapest nevezetességeit, választhatjuk a félnapos vagy egész napos személyre szabott túrát. Ezeket a programokat egyéni igények alapján állítják össze, tetszőleges időtartamban és kezdési helyszínnel. Bejelentkezni a honlapon található űrlap segítségével vagy az ott megadott telefonszámon lehet.

Óriási nyitott busz
Teljesen nyitott tetejű hop on, hop off városnéző buszokkal is bejárhatjuk Budapestet: a Big Bus-os túrára 24 órás jegyet vásárolhatunk, amelyhez ingyenes hajó- és éjszakai kirándulást, gasztronómiai térképet és gyalogos városnézést is kapunk. A weboldalukon találunk egy letölthető térképet is, amelynek segítségével előre meghatározhatjuk a számunkra legmegfelelőbb kiindulópontot a túra kezdéséhez.
Jegyárak: felnőtt 7000 Ft, gyerek 3000 Ft.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által