Vasalódeszka huzat

Vasalódeszka huzat

A vasalódeszkára erősített dekoratív huzat feldobja a hangulatot vasalás közben.


Vasalódeszka huzat

Amire szükség lesz:

  • 100% pamutból készült anyag kétféle egymástól elütő mintázattal
  • színben az anyagokhoz illő cérna
  • zsinór
  • biztostű
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az elkészítés módja:
A megadott méretek tartalmazzák a vasalódeszka szélességét felvevő 8 cm-es túlérő részt és a 1,5 cm-es ráhagyást a korchoz. A vasalódeszka széleire felfekvő részt a vasalódeszka formájához kell igazítani.

A kisebb laphoz vágjon ki az egyik textilből egy 26 cm hosszú és a vasalódeszka szélességéhez képest 19 cm-rel szélesebb darabot (ebből készül el a vasalótartó rész). A vasalófelületet borító nagyobb laphoz a másik anyagból vágjon ki egy olyan téglalapot, amely 4 cm-rel rövidebb, mint a vasalódeszka hossza és 19 cm-rel szélesebb, mint a deszka szélessége. A két anyagdarabot 1,5 cm-re a szélektől varrja össze, a varrást pedig vasalja le és overlock-kal dolgozza el!
Terítse le az anyagot a földre színével lefelé és helyezze rá középre igazítva a vasalódeszkát. A vasalódeszka hegyesebb végétől 9,5 cm-re jelölje be az anyagot, majd vágja körbe. A kisebb lapnak akkor is kerekítse le a szélét, ha a vasalódeszka a vasalótartó résznél hegyes. Overlock-kal dolgozza el majd szegje be a huzatot 1.5 cm-re a szélektől, és ezzel elkészült a korc. Hagyjon egy kis nyílást, amelyen keresztül majd befűzheti a huzatot összehúzó zsinórt.
A zsinórba tűzze bele a biztostűt és bújtassa körbe a korcon. A huzatot húzza fel a vasalódeszkára, majd a zsinórt addig húzza, amíg feszes nem lesz.
Végül kössön csomót a zsinórra, hogy a huzat ne mozduljon el!
Vasalódeszka huzatSzeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által