Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Egyszerű jelmezek farsangra

egyszeru-jelmezek-farsangra
0
A farsang a gyermekek számára boldogság, a szülők számára azonban a kreatív jelmezötlet kitalálása komoly fejtörést okozhat évről évre.

Popcorn
Ha sikerül gyermekünket meggyőzni, hogy idén végre ne királylány, vagy katona legyen és fel tudjuk benne ébreszteni a játékos kreativitást, készítsünk közösen pattogatott kukorica jelmezt! A megvalósításhoz nincs szükségünk kimagasló kézügyességre, mindössze annyi a dolgunk, hogy válasszunk egy olyan, - lehetőleg fehér rövidujjú pólót, - amit később már nem szeretnénk csak jelmezként használni, valamint egy fehér pamutharisnyát is áldozzunk fel a nemes cél érdekében.
Ha a gyorsabb megoldást választjuk, akkor egyszerűen felragasztjuk a pattogatott kukoricaszemeket a harisnyára és a pólóra. Figyeljünk azonban arra is, hogy sok kukoricát használjunk, mert könnyen lepotyoghatnak a nagy játék közben! Tartósabb megoldás, ha egyenként felfűzzük egy damilra, vagy cérnára a kukoricaszemeket, majd ezeket varrjuk fel a ruhára egymással párhuzamosan. Ha egy fehér sapkát is feldíszítünk pattogatott kukoricával, tökéletes lesz gyermekünk jelmeze!

Olvassa el ezt is:

Farsangi parti ötletek

Csiga-biga
Igazán egyszerű és bájos csigajelmezt készíthetünk kislányunknak egy takaró és egy fejpánt, valamint némi fantázia segítségével. A jelmez alapja egy könnyű, lehetőleg fehér ruhácska, erre fogja felvenni a csigaházat. Erre a célra egy barna, vagy drapp színű takaró, pléd, vagy bármilyen nagyobb anyag a legalkalmasabb. Hajtsuk félbe úgy, hogy körülbelül olyan széles legyen, mint a gyermek válla. Ezután tekerjük fel oly módon, hogy csigaház formájú legyen a takaró! Rögzítsük a plédet, kössük át az anyaghoz hasonló színű szalaggal, vagy zsinórral. Hogy kényelmesen tudja gyermekünk viselni, varrjunk a csigaházra pántokat, így úgy tudja le- és felvenni, mint egy hátizsákot!
A csiga szemeit egy egyszerű fejpántból készítsük el! Vékony hajlékony és puha zseníliával bevont drótot használjunk, amit könnyen rá tudunk tenni a fejpántra. A szemeket úgy formáljuk meg, hogy a drótot egyszerűen egy kicsit visszahajlítjuk.

Ajánlott bejegyzések:

Rátétmintás lányka ruha

Túró Rudi
Vállalkozó szellemű gyerekeknek túró rudi jelmezt is készíthetünk. Nem kell hozzá más, mint egy nagy, fehér lepedő, amire textilfestékkel óriás piros pöttyöket festünk. Varrjuk össze a lepedőt hosszában, úgy, hogy a jelmezből csak a gyermek lába látszódjon majd ki, de a fején is végig érjen az anyag. Az arcnál vágjunk egy ovális rést, valamint a karoknál is. A fej tetejénél varrjuk össze a lepedőhengert, akár csak a lábak között.

Jó szórakozást!

Ön is érdekelt:

Egészséges étrend gyerekeknek


0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk