Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándék férfiaknak

0
Talán a legnehezebb feladat férfiaknak ajándékot venni karácsonyra, ezért reméljük, hogy tippjeink segítenek a választásban.

Szórakozás
Egyértelmű, hogy a férfiak genetikailag vonzódnak a technikai dolgokhoz. A telefon, Iphone, Ipod és megannyi kommunikációs és szórakoztató eszköz szép ajándék, de próbáljunk valami igazán érdekes és hasznos dolgot kitalálni egy kíváncsi, XXI. századi férfinak! Olvasni jó, a digitális könyvolvasók pedig igazán megreformálják az olvasáshoz való viszonyunkat. Nem csak azért, mert rengeteg könyv fér el egy vékony és könnyű könyvolvasón, hanem azért is, mert könnyen hozzájuthatunk egy-egy keresett regényhez, az online megrendelésnek köszönhetően pillanatok alatt akár a fotelből is. Az érintőképernyőjének köszönhetően az Amazon Kindle legújabb olvasóját már úgy lapozhatjuk, mint egy igazi könyvet, a beépített lámpája pedig nagyon kellemes a szemnek, nem kell olvasólámpa sem hozzá.

Minden, ami borost(v)a!
A borotválkozás női szemmel igazán férfias dolog, ezenkívül mindennapi kötelesség is, így kézenfekvő, hogy a karácsonyi ajándéklistán is feltűnik egy-egy szép és hasznos darab a témában. Reformáljuk meg egy kicsit kedvesünk borotválkozási szokásait, és vegyünk retro-borotválkozó készletet. Még akkor is szép ajándék, ha soha nem fogja használni, csak a fürdőszoba dísze lesz a habosító pamacs, penge és szappantartó. A modern kor férfijának persze nem árt, ha valami igazán modern dolgot is veszünk a témában, pl. a Gillette Mach3 2up segítségével szinte észrevétlenül végzi majd álmaink férfija a napi rutint. A Gillette karácsonyi csomagjában most Mach3 Sensitive borotvahabbal is meglephetjük kedvesünket. Ha egy nekünk tetsző illatot is a fa alá csempészünk, nem csak Őt, de magunkat is megajándékozzuk. Válasszuk az Old Spice Wolfthorn dezodor, ami az igazi „ragadozók” illata, így biztosan hatással lesz ránk is.

Élmény
Nem csak tárgyakkal okozhatunk örömöt, de egy izgalmas programmal, új, vagy régi hobbival akár felejthetetlen közös élményeket is átélhetünk. Idén például igazán új őrülettel lephetjük meg a kedvesünket, a szélcsatornázás végre nálunk is elérhető! Segítségével kedvesünk úgy élheti át az ejtőernyőzést, hogy nem kell kiugrania a magasból, a szabadesés szimulátorral 260 km/h sebességű szél hátán lebeghetünk biztonságos körülmények között. Ha nem vonzódik a párunk az ilyen típusú élményekhez, foglaljunk időpontot egy közös nyomozásra! Számos helyen kipróbálhatjuk magunkat, hogyan oldanánk meg egy bűncselekményt, vagy hogyan szabadulnánk ki különböző feladatokat megoldva valahonnan. Ha tudjuk, hogy a kevésbé extrém élménnyel is örömöt szerezhetünk a párunknak, vegyünk neki páros wellness jegyet, ahol mindkettőnket kényeztetnek majd.
Legyünk bátrak és kreatívak, lepjük meg szerelmünket valamilyen igazán különleges dologgal!
Szerelemben, szeretetben gazdag Boldog Karácsonyt kívánunk!

0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk