Farsangi parti ötletek

Farsangi parti ötletek

Nemcsak születésnapra, de farsangra is rendezhetünk vidám partit a gyerekek, vagy a saját barátaink számára.


Jó alkalom ez arra, hogy valamilyen jelmezbe bújjunk és eljátsszunk a gondolattal, milyen valami, vagy valaki másnak lenni.Hogyan tudunk tökéletes környezetet biztosítani egy farsangi mulatságnak? Ötletek farsangozóknak:

  • Segítsünk a vendégeknek azzal, hogy magunk adjuk meg a farsang témáját! Ha előre eldöntjük hogy milyen jelmezben érkezzenek a vendégek, sokkal bátrabban öltözik majd be mindenki. Válasszunk kreatív témát, amihez sok minden adott: kiegészítők és ruhák, vagy alapanyagok a saját készítéshez. A vámpír, boszorkány, szerzetes, cowboy, királyok és királylányok izgalmas téma lehet.
  • Készítsünk különleges finomságokat, akár a parti témájához kapcsolódóan is. Számos kiegészítőt vásárolhatunk a különböző parti kellékboltokban, melyeket nemcsak a tálaláshoz használhatunk, de feldíszíthetjük velük a lakást is.
  • Az ételek is lehetnek egy kicsit viccesebbek. Vegyünk olyan édességeket, amelyek egy kicsit különlegesek, szemgolyó, vagy ujj formájú gumicukrok, mini szendvicsek, melyekből formákat készítünk, ezek mind érdekesebbé teszik a vendégséget, gasztronómiai értelemben is.


Ön is érdekelt:  

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Magyar farsangi hagyományok

Farsangi frizurák

Az illatok hatása  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által