Valentin-napi meglepetés férfiaknak

Valentin-napi meglepetés férfiaknak

A Valentin-nap remek alkalom arra, hogy szenvedéllyel töltsük meg a kapcsolatunkat és kimutassuk a kedvesünk iránt érzett szerelmünket.


Mivel tudjuk meglepni a férfit akit szeretünk, aminek igazán örülni fog? Ötletek Valentin-napra.

  • Ha kapcsolatunk már jó ideje tart és igazán közel kerültünk már egymáshoz, egy kedves fotó, amelyen közösen szereplünk szívhezszóló ajándék lehet. Készítsünk hozzá egyéni képkeretet, de vásárolhatunk is egy mutatós, ízléses rámát.
  • A legszebb ajándék, ha együtt töltött időt ajándékozunk a párunknak. Különösen fontos, ha a hétköznapokban kevés időt tudunk egymásra szakítani. Tegyük szebbé a Valentin-napot egy közös élménnyel, amely a párunk számára is izgalmas és feledhetetlen lesz. Menjünk színházba, vagy egy pihentető masszázsra, esetleg próbáljunk ki együtt valami olyan dolgot, ami mindkettőjük számára újdonság! A sétarepülés, szélcsatornázás, vagy bármilyen extrém szabadidős tevékenység fel fogja villanyozni a párunkat és minket is!
  • Egy csinos fehérneművel nemcsak a párunkat lepjük meg, de a saját nőiességünknek is hódolunk vele. Igazán szenvedélyessé tehetjük a Valentin-napot, hiszen mi másról is szólhat ez az ünnep, mint a szerelemről.


Ajánlott bejegyzések: 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Valentin napi kreatív ötletek

Romantikus valentin napi vacsora

Romantikus vacsora - receptek  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által