1 TERMÉK =1 ADOMÁNY Támogasd egy új hazai erdő telepítését!

Család
15/11/2021

My-ForestSegíts most te is, hogy a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítvánnyal együttműködve egy új erdőt ültethessünk Magyarországon!

Miért pont erdőt?

A földi erdők számát azért kell megkétszerezni, mert a globális felmelegedés egyik legfontosabb oka az, hogy a Földről az ipari civilizáció kezdete óta eltűnt az erdőknek a kétharmada. A maradék egyharmadnyi erdőségek ugyanakkor már nem képesek magukban megkötni az emberi tevékenység által kibocsátott növekvő szén-dioxid mennyiség, mely folyamat a globális felmelegedéshez, és e folyamat végén az emberi civilizáció pusztulásához vezethet. Minden egyes elültetett fa, minden új hektár erdő kiemelkedő jelentőségű a levegőszennyezés csökkentése szempontjából.

1auto-30fa

1 autó éves CO2 -kibocsátását 30 fa képes megkötni. És ez még csak egyetlenegy autó… Még mindig kérdés, hogy miért kell fát ültetni?

seperator-trees

Hogyan segíthetsz? 

brandsVásárolj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, Pampers, blend-a-med, blend-a-dent, Naturella, Always, Discreet, Pantene, Head&Shoulders, Aussie, Herbal Essences, Mr. Proper, Gillette, Ambi Pur, Old Spice, Tampax, Bear Fruits, Oral-B, Swiffer) október 1. és november 30. között az alábbi üzletekben és időszakokban, mert minden egyes vásárlás 2 forinttal támogatja a hazai élőhelytelepítést, aminek a keretében több ezer fát szeretnénk elültetni. Ezzel hozzásegítjük hazánkat és Földünket a tisztább levegőhöz. A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

A promócióban az alábbi üzletek vesznek részt a következő időpontok:

Áruházlánc  Kampány kezdete  Kampány vége
 Auchan  2021. november 4.  2021. december 1
 Rossmann  2021. október 18.  2021. november 26.
 Tesco  2021. november 2.  2021. november 30.
 Spar, Interspar  2021. szeptember 30.     2021. október 20.
 Metro  2021. október 20.  2021. november 16.
Kifli.hu  2021. október 15.  2021. november 30.
Penny  2021. november 1.  2021. november 30.

seperator-many-trees

Sok apró segítség sokra megy, mellyel egy új erdő létesül.

banner-fullwidth

Miért a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítványt választottuk?

Alaposan körbejártuk a kérdést, és hosszú távú, megnyugtató megoldást kerestünk, melyhez ők a legjobb választás. Mert, ......

  1. Ők nem csak elültetik, de 10 évig utó is gondozzák a fákat!
  2. A csemetéket kerítéssel védik meg a vadak rongálása elől.
  3. Az általuk elültetett fákat min. 50 évig nem lehet kivágni.
  4. Az ültetést szakértők bevonásával végzik, a talajösszetétel alapján választják ki a fafajtákat, így a megfelelő fa a megfelelő talajba kerül. 
seperator-trees-and-house
 
Töltsd ki most a „Mi otthonunk” kvízünket, hiszen minden kitöltött kvíz után további 2 forinttal támogatjuk a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítványt. Neked most tényleg csak pár kattintás szükséges az adományodhoz.

cta-single-blue

seperator-trees

banner-amorph-green

 

A Procter&Gamble-nél nemcsak globális (https://hu.pg.com/kornyezeti-fenntarthatosag/)
szinten dolgozunk azon, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, de sokat teszünk helyi szinten is a környezet védelme érdekében. Magyarországon a lakossági felmérések szerint a légszennyezés az egyik legfontosabb környezetvédelmi probléma, ezért az erdőtelepítésnek hazánkban is kiemelten fontos szerepe van.

A klímaváltozás napjaink egyik legnagyobb kihívása, melynek hatásai megkérdőjelezhetetlenül jelen vannak, és ha nem cselekszünk, a károk rövidesen visszafordíthatatlanok lesznek. A bolygó, azaz élőhelyünk megmentése a saját érdekünk és közös elkötelezettségünk.

Regisztrálj és töltsd le most alábbi ingyenes anyagainkat:

cta-group-blue
cta-group-greencta-group-magenta

Minden otthon kezdődik. A legapróbb változtatás a háztartásban is hatalmas lépést jelenthet a bolygó számára. Vegyük például a mosást: az Ariel legújabb "Minden fok számít" elnevezésű kampányában rávilágított arra, hogy a hideg vizes mosás jelentősen enyhíti az áramfogyasztást, és akár 60%-kal több energiát spórolhat meg. Gondoljunk csak bele, mekkora változást lehetne elérni, ha a háztartások többsége akár csak egy ilyen apró változtatást megtenne!
Tudj meg többet arról, hogy mit tehetsz háztartásodban termékeink használatával a környezetedért.

 

cta-single-green

seperator-world