1 TERMÉK =1 ADOMÁNY Támogasd egy új hazai erdő telepítését!

Család
6/10/2021

My-ForestSegíts most te is, hogy a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítvánnyal együttműködve egy új erdőt ültethessünk Magyarországon!

Miért pont erdőt?

A földi erdők számát azért kell megkétszerezni, mert a globális felmelegedés egyik legfontosabb oka az, hogy a Földről az ipari civilizáció kezdete óta eltűnt az erdőknek a kétharmada. A maradék egyharmadnyi erdőségek ugyanakkor már nem képesek magukban megkötni az emberi tevékenység által kibocsátott növekvő szén-dioxid mennyiség, mely folyamat a globális felmelegedéshez, és e folyamat végén az emberi civilizáció pusztulásához vezethet. Minden egyes elültetett fa, minden új hektár erdő kiemelkedő jelentőségű a levegőszennyezés csökkentése szempontjából.

1auto-30fa

1 autó éves CO2 -kibocsátását 30 fa képes megkötni. És ez még csak egyetlenegy autó… Még mindig kérdés, hogy miért kell fát ültetni?

seperator-trees

Hogyan segíthetsz? 

brandsVásárolj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, Pampers, blend-a-med, blend-a-dent, Naturella, Always, Discreet, Pantene, Head&Shoulders, Aussie, Herbal Essences, Mr. Proper, Gillette, Ambi Pur, Old Spice, Tampax, Bear Fruits, Oral-B, Swiffer) október 1. és november 30. között az alábbi üzletekben és időszakokban, mert minden egyes vásárlás 2 forinttal támogatja a hazai élőhelytelepítést, aminek a keretében több ezer fát szeretnénk elültetni. Ezzel hozzásegítjük hazánkat és Földünket a tisztább levegőhöz. A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

A promócióban az alábbi üzletek vesznek részt a következő időpontok:

Áruházlánc  Kampány kezdete  Kampány vége
 Auchan  2021. november 4.  2021. december 1
 Rossmann  2021. október 18.  2021. november 26.
 Tesco  2021. november 2.  2021. november 30.
 Spar, Interspar  2021. szeptember 30.     2021. október 20.
 Metro  2021. október 6  2021. november 30.
Kifli.hu  2021. október 15.  2021. november 30.
Penny  2021. november 1.  2021. november 30.

seperator-many-trees

Sok apró segítség sokra megy, mellyel egy új erdő létesül.

banner-fullwidth

Miért a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítványt választottuk?

Alaposan körbejártuk a kérdést, és hosszú távú, megnyugtató megoldást kerestünk, melyhez ők a legjobb választás. Mert, ......

  1. Ők nem csak elültetik, de 10 évig utó is gondozzák a fákat!
  2. A csemetéket kerítéssel védik meg a vadak rongálása elől.
  3. Az általuk elültetett fákat min. 50 évig nem lehet kivágni.
  4. Az ültetést szakértők bevonásával végzik, a talajösszetétel alapján választják ki a fafajtákat, így a megfelelő fa a megfelelő talajba kerül. 
seperator-trees-and-house
 
Töltsd ki most a „Mi otthonunk” kvízünket, hiszen minden kitöltött kvíz után további 2 forinttal támogatjuk a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítványt. Neked most tényleg csak pár kattintás szükséges az adományodhoz.

cta-single-blue

seperator-trees

banner-amorph-green

 

A Procter&Gamble-nél nemcsak globális (https://hu.pg.com/kornyezeti-fenntarthatosag/)
szinten dolgozunk azon, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, de sokat teszünk helyi szinten is a környezet védelme érdekében. Magyarországon a lakossági felmérések szerint a légszennyezés az egyik legfontosabb környezetvédelmi probléma, ezért az erdőtelepítésnek hazánkban is kiemelten fontos szerepe van.

A klímaváltozás napjaink egyik legnagyobb kihívása, melynek hatásai megkérdőjelezhetetlenül jelen vannak, és ha nem cselekszünk, a károk rövidesen visszafordíthatatlanok lesznek. A bolygó, azaz élőhelyünk megmentése a saját érdekünk és közös elkötelezettségünk.

Regisztrálj és töltsd le most alábbi ingyenes anyagainkat:

cta-group-blue
cta-group-greencta-group-magenta

Minden otthon kezdődik. A legapróbb változtatás a háztartásban is hatalmas lépést jelenthet a bolygó számára. Vegyük például a mosást: az Ariel legújabb "Minden fok számít" elnevezésű kampányában rávilágított arra, hogy a hideg vizes mosás jelentősen enyhíti az áramfogyasztást, és akár 60%-kal több energiát spórolhat meg. Gondoljunk csak bele, mekkora változást lehetne elérni, ha a háztartások többsége akár csak egy ilyen apró változtatást megtenne!
Tudj meg többet arról, hogy mit tehetsz háztartásodban termékeink használatával a környezetedért.

 

cta-single-green

seperator-world